Kılıçdaroğlu gönüllülerinden Serhat TV'ye ziyaret

Yaklaşan genel seçimler öncesi, Millet İttifakı’nın Cumhurbaşkanı adayı olan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun, Kılıçdaroğlu gönüllüleri saha çalışmaları başladı.

Kılıçdaroğlu gönüllülerinden Serhat TV'ye ziyaret
12 Nisan 2023 - 12:31


Kılıçdaroğlu’nun adaylığını destekleyen parti içinden ve parti dışından bir kitle Kılıçdaroğlu Gönüllüleri ismiyle platform oluşturdu. 79 ilde örgütlenen platformun Doğu Anadolu ve Güneydoğu Anadolu sorumlusu Dinçer Mendillioğlu ve Kars İl Koordinatörü Selahattin Özşahin ile birlikte televizyonumuzu ziyaret ettiler.
Dinçer Mendillioğlu Televizyonumuz Yönetim Kurulu Başkanı Alican Alibeyoğlu ile görüşerek çalışmalarda Kılıçdaroğlu’na destek istediler. Mendillioğlu, STK, İttifak ortakları, muhalefet partilerini tek tek ziyaret edip hem genel başkanımızın selamlarını iletiyoruz, hemde onların varsa bizlere iletecekleri, bizlerin eksikliklerini ve bizlerin öğrenmesi gerekenleri not edip sayın genel başkanımıza iletiyoruz. Sayın Genel Başkanımız Kılıçdaroğlu, ne dedi parti rozetimizi çıkarıp adayım dedi bizler de rozetlerimizi çıkarıp ülkemizde halkımıza ve topluma ulaşıyoruz. Türkiye'nin Cumhurbaşkanını adayların uygun ve onu temsilen ve bütün ittifak ortaklarımızın Türkiye'nin o renkliliğini o çeşitliliğini yansıtan bir süreçte hep beraber yürütmek yönetmek istiyoruz.
Genel başkanımız bu tekçi anlayışa karşı zaten bu halkın iradesi tekçi anlayışa karşı sergilenmiş bir iradedir. Dolayısıyla bizler birlikte yöneteceğiz. İnşallah 15 mayıs sabahı da başka bir Türkiye'ye hep birlikte uyanırız bu bir hikaye bir hayal olarak kalmamalı gerçekten başarmaya çok çok yakınız doğu ve güneydoğu coğrafyasını hem insanı hem de oyları da ve kültürel anlamda da değerli bu noktada bizimde eksiklerimiz var. Sayın Genel Başkanımızda söylerdi, hem helalleşme hem de hesaplaşma süreci ile de ilgili bu dönem bunu da gerektiren bir şey bu hepimiz için bir fırsattır. Bu fırsatı da olabildiği en iyi şekilde kullanmak değil gerçekten bu fırsatı hani kendi iç barışımızı sağlamak içinde kullanmalıyız. Bu süreç döner mi ancak elini uzatırsan elini sıkarlar eğer gitmeseniz gelmeseniz insanların hayatlarında, düğünlerinde, taziyelerinde paylaşmadığınız bir hayat olursa toplum zaten sizi ret eder sizi kendisinden görmez. Dolayısıyla biz böyle bir süreç asla istemeyiz. Sadece belirli bir anlayışın, belirli bir bölgelerin belirli illerin milletvekilliği değil kars böyle güzel Iğdır kendine has güzel yani gerçekten o renkli güzellik. Kars'a geldik ne gördük Terekeme, Azeri, Kürt, Türk'ü Türkmeni ayrı ayrı gördük. Burası aslında Türkiye'nin kendisidir bence. Mesela bu renklilik bu kozmopolittik  yapı o kadar değerli ve anlamlı ki burada insanlar yaşıyorsa Türkiye'nin her yerinde yaşayabilirler dolayısıyla bizim bu yaşama saygı duymak bu yaşamı hep beraber barış kardeşlik içerisinde yaşatmamız gerekiyor dedi.
Alibeyoğlu ise, yapılan son kamuoyu anket ve araştırmalarına göre sayın Kemal Kılıçdaroğlunun ortalama bir 10 puan önde olduğunu görüyoruz. Türkiye'nin geleceği açısından tekrar demokratik parlamenter sisteme dönüş şart onun için bana göre bir çok insan da benim gibi düşünüyordur. Burada parti siyasi düşünce gözetmeksizin Türkiye'nin en büyük en önemli makamı olan Cumhurbaşkanlığının sayın kılıçdaroğlu'na teslim edilmesi gerektiğine inanıyorum çünkü Kılıçdaroğlu'nun diploması var. Kılıçdaroğlu mütevazi, kılıçdaroğlu dürüst namuslu bir politikacı. inşallah Cumhurbaşkanı seçildikten sonra zaten parti rozetini çıkarmıştı onun adaletli yönetimine güvenmek zorundayız ve güveniyoruz da gelecek güzel günler bizi bekliyor her şey daha güzel olacak diye umut ediyoruz geldiğiniz için teşekkür ederiz ifadelerini kullandı.

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum