Kars'ta kadın kılığında dolaşan erkek yakalandı

Kars'ta kadın kılığına giren erkek şahıs aile bireylerinin ihbarı üzerine yakalandı. D.E.Ş. (17) isimli şahsın psikolojik sorunları olduğu ve oynadığı oyundan etkilenerek takip edildiğini düşünmesi üzerine çöpten bulduğu kadın kıyafetini giydiği öğrenildi

Kars'ta kadın kılığında dolaşan erkek yakalandı
21 Haziran 2023 - 09:29


Kars'ta Çarşamba günü kadın kıyafeti giyen erkek şahıs 4 bin 500 nüfuslu Halitpaşa Mahallesinde tedirginlik yarattı. Vatandaşlar, kadın kıyafeti giymiş, sırt çantasıyla dolaşan erkeği fark edip, fotoğrafını çekerek polise haber verdi. İhbar üzerine bölgeye gelen polisi gören şüpheli, sırt çantası ve eşyalarını bıkarak kaçtı. Mahallede Cuma günü sabah saatlerinde şüpheli kişi, bir kez daha ortaya çıktı. Tanrıverdi Caddesi ile Anıl Sokak'ta görülen şüpheliyi yakalamak için polis alarma geçti. Bölgeye gelen ekipler, metruk binalar dahil, inşaat alanlarını didik didik arama çalışması başlattı.

Olayın basına da yansımasının ardından erkek şahsı tanıyan aile bireyleri D.E.Ş. ile birlikte Polis Merkezine gelerek olayı anlattı. D.E.Ş.(17) isimli şahsın il dışından akrabalarının yanına tatile geldiği ortaya çıktı. Oynadığı bilgisayar oyunundan etkilenen ve takip edildiğini düşünen şahsın çöpten bulmuş olduğu kadın kıyafetlerini giydiği, şahsın psikolojik olarak rahatsızlığının bulunduğu tespit edilirken, tedavisi için gerekli çalışma başlatıldı.
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum