Kars 36 Spor'da başkan çıkmazı

Bölgesel Amatör Lig (BAL) Ligi takımlarından Kars 36 Spor Kulübü Başkanı Ali Uçum, görevini sonlandırdığını açıklamasının ardından kulüpte başkan çıkmazı yaşanıyor.

Kars 36 Spor'da başkan çıkmazı
04 Temmuz 2023 - 09:03


Kars 36 Spor taraftarları yeşil beyazlı ekibin başkan sorunun kısa sürede çözülerek, gerekli transferlerin biran evvel yapılmasını istiyor.
Aksi takdirde Kars 36 Spor’un BAL Ligi’nden çekilmek zorunda kalacağını hatırlatan taraftarlar, atanmışlar ve seçilmişler ile Karslı iş adamlarına bu süreçte önemli görevler düştüğünü kaydettiler.
Başkan Ali Uçum, 13 Haziran 2023 tarihinde sosyal medya hesabından, “Benim için çok önemli olan iş dünyasının güzide kuruluşu MÜSİAD’daki görevim, Japonya’da ki işlerimin ve şimdi Asya Pasifik Bölgesi ülkelerindeki iş yoğunluklarım nedeniyle neredeyse aileme dahi ayıracak zamanım kalmadı. Aynı zamanda seyahatlerimin uzun ve çok yorucu olması itibari ile medya alanındaki girişim ve yatırımlarımın da yoğunluğu ayrıca iş yüküme eklenmiş oldu. Bu sebeplerden dolayı Kars 36 Spor’da ki görevime bugün itibariyle son verme kararı aldığımı üzülerek belirtmek isterim” diyerek istifa ettiğini duyurmuştu.
Geçen süre içerisinde her hangi bir gelişme olmazken, Kars 36 Spor Kulüp Yönetimi de, “Kars 36 Spor kulübü yönetimi olarak kulüp başkanımız Ali Uçum’un istifası çoğunluk olarak kabul etmeme kararı aldık. Bazı çevrelerde yapılan linç kampanyasını şiddet ve esefle kınıyoruz. Kamuoyunun bilmesini isteriz ki Kars 36 Spor düşme potasında ve borç batağında devralındı, şuan itibari ile kulübümüzün hiçbir borcu kalmamıştır. Bazı çevrelerde Kars 36 Spor bir reklam aracı olarak kullanıyor, gelen reklam yapıp gidiyor gibi söylemler ahlak dışıdır. Kulüp başkanımızın ve yönetiminizin hiçbir zaman reklama ihtiyacı olmamıştır ve bundan sonrada olmayacaktır. Kars 36 Spor sahipsiz değildir. Kulüp Başkanımız Ali Uçum yalnız değildir” diyerek Ali Uçum’a destek vermişti
Kars 36 Spor Kulüp Başkanlığı’na kimin aday olacağı merak edilirken, Ziraat Türkiye Kupası ve akabinde lig maçlarının başlayacak olması taraftarları kara kara düşündürüyor.
Kars 36 Spor taraftarları BAL takımlarının transfer yaptığına dikkat çekerek, Kars 36 Spor’daki başkan çıkmazının biran evvel çözülmesini bekliyor.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum