Engelli bireylerle iftar buluşması

Kars İl Müftülüğü Engelli Koordinatörlüğü ve özel bir Rehabilitasyon Merkezince ortaklaşa "Engelli İftar Buluşması" düzenlendi.

Engelli bireylerle iftar buluşması
03 Nisan 2023 - 09:02


İl Müftülüğü Engelli Koordinatörlüğü ve Özel Kars Duru Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi ile birlikte düzenlenen iftar programında engelli bireylerle bir araya gelen İl Müftüsü Hamza Bayram, “İftar soframızı bereketlendiren, dualarımıza sessiz ama gönülden amin diyen, gönlü güzel, kendi güzel siz kardeşlerimle aynı sofrada iftar açmayı nasib eden Yüce Rabbime şükürler olsun. Bizler toplumsal emanetlerimiz olarak vasıflandırabileceğimiz engellilerimiz için maddi ve manevi ihtiyaçlarını karşılayabilmeleri için gerekli ortamı hazırlama görevimizi unutmamalıyız, çünkü hepimiz yüce yaratıcı tarafından birbirimize emanet edilmiş canlarız." ifadelerini kullandı.
Müftü Bayram, "Dünya hepimiz için bir imtihan sahnesidir, bir insanın Allah katında değer kazanmasının, fiziksel özellikleriyle değil, gönül zenginliğiyle ve davranışlarıyla mümkün olacağını unutmayalım" diyerek, programın hazırlanmasında emeği geçen İl Müftülüğü Engelli Koordinatörlüğüne ve hayırseverlere teşekkür etti.
Program yapılan dua ile sona erdi.


FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum