Çin'den Japonya'ya vize yasağı

Çin'den Japonya'ya vize yasağı
10 Ocak 2023 - 20:13
Çin’den Japonya’ya vize yasağı, En son ajansdan gelen bilgilere göre: Çin, Japonya’nın uyguladığı Covid-19 kısıtlamalarına tepki olarak Japonya’dan gelecek yolculara vize verilmesinin askıya alınacağını duyurdu.
Çin, Covid-19 vakalarındaki artış nedeniyle kendisine kısıtlama uygulayan ülkelere misilleme yapmaya devam ediyor. Çin, Güney Kore’nin ardından Japonya’dan da gelecek yolculara vize verilmesinin askıya alınacağını duyurdu. Çin’in Tokyo Büyükelçiliği tarafından yapılan açıklamada, Japonya’nın Covid-19 vakalarındaki artış nedeniyle Çinli yolculara yönelik kısıtlamalarına açık bir yanıt olarak bugünden itibaren Japonya vatandaşlarına vize verilmesinin "askıya alınacağı" duyuruldu.
Japonya, Çin’den gelen yolcuların negatif test sonucu ibraz etmeleri şartıyla ülkeye girmelerine izin verirken, Çin’den Japonya’nın bazı şehirlerine yapılan uçuşları ise kısıtlıyor.

Geniş bir şekilde, Çin’den Japonya’ya vize yasağı başlıklı ajandan gelen haberin bilgisi verildi. Buna benzer daha fazla haberlere aşağıya kaydırarak görebilirsiniz.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum