Başkan Bulak 2024 Yılı İnşaat sezonunu değerlendirdi

2024 Yılı inşaat sezonunda Kars Müteahhitleri yeni proje ve imar alanları ile en kaliteli bina ve kontları Kars’ta inşa etmeye devam edecek.

Başkan Bulak 2024 Yılı İnşaat sezonunu değerlendirdi
14 Mart 2024 - 09:19


Kars Müteahhitler Derneği Kurucu Başkanı Yahya Bulak, Kars Müteahhitler Dernek binamızı hazır hale getirerek hizmete sunduk. Derneğimiz bu yıl kuruldu, yeni proje ve hedeflerimiz ile Kars halkına hizmet edeceğiz. Bu yıl en büyük hedefimiz imar çalışması olacak, 31 Mart’ta yapılacak olan seçimler sonucunda Kars Belediye Başkanı seçiminin ardından, Belediye Başkanını ziyaret edip Kars’ta yeni imar alanları açmasını talep edeceğiz. Yeni imar alanının ardından Kars’a hizmet etmek yeni konutlar yapmak için bütün arkadaşlarımız ile saha çalışması başlatacağız. Biz Kars Müteahhitleri Derneği olarak Kars’ta yapılacak ve yapılması planlanan her türlü çalışmaya destek verip Devletimize hizmet edeceğimizi de bir kez buradan belirtmek isterim.
Başkan Bulak; Kars şehir planlaması henüz tam anlamı ile oturmamış durumda, yeni imar alanları ve şehir planlamaları ile bu mümkün. Bu nedenle şehrimize yeni imar alanlarının ivedilikle açılması ve şehrimizin planlı bir şekilde binalarının yapılması sağlanmalıdır. Kars Müteahhitleri şuan saha çalışmalarını yapmaktalar, sahada proje çalışmaları yürütmekteler.

Bu Yıl 2000 Kont yapımı gerçekleşecek.
Bulak; “Kars’ta bu yıl iki bin konutun yapımının gerçekleşmesini bekliyoruz. 2023 yılında müteahhit esnafımız tarafından yapılan bir çok konutun henüz satılmadı. Sayın Valimiz Belediye Başkan Vekili Sayın Ziya Polat’tan ricamız Kars’ta inşaat sezonu kısıtlı, 6-7 aylık bir inşaat sezonu çalışmamız var. Şuanda belediyemizde bekleyen inşaat ruhsatlarımız var bunların biran evvel imzalanmasını istiyoruz, ruhsatların imzalanması ile birlikte firmalarımızda inşaat iş ve işlemlerini başlaması gerekiyor dedi.”
Başkan Bulak, Kars’ta şuan bir konutun maliyeti 2 milyon liradan başladığını da ifade etti.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum