Ayhan Bilgen: Söz Veriyorum, 31 Mart'ta her şey değişecek!

Kars Bağımsız Belediye Başkan Adayı Ayhan Bilgen, 31 Mart’tan sonra Erzurum’a gidiş-geliş 300 lira, şehir içi 65 yaş üstü ve engelliler ücretsiz ve dolmuş hizmetleri 5 lira olacağını açıkladı.

Ayhan Bilgen: Söz Veriyorum, 31 Mart'ta her şey değişecek!
14 Mart 2024 - 09:55


Kars Bağımsız Belediye Başkan Adayı Ayhan Bilgen, kentteki dolmuş hizmetleriyle ilgili basın açıklaması yaptı. Bilgen, “Bugün şehrimizden Erzurum’a gidiş-geliş 600 lira. Özellikle hastane hizmeti dolayısıyla şehrimizden Erzurum’a çok yoğun gidiş oluyor. Söz veriyoruz 31 Mart’tan sonra Belediye araçlarıyla Erzurum’a gidiş-geliş 300 lira olacak.” dedi.

Kentte Belediye araçlarının dolmuş hizmeti vereceğini ve özel olarak 20 lira olan taşıma ücretini Belediye olarak 5 liradan taşıyacaklarını söyleyen Bilgen, “Ağrı’da dolmuş ücretleri 7 lirayken Kars’ta neden 20 lira? Hastanelere, üniversitelere, öğrencilere ulaşımı kamu hizmeti olarak Belediye araçlarıyla daha ucuza sunacağız. 65 yaş üstü, engelli ve yaşlılara ücretsiz servis hizmetini Belediye tarafından karşılayacağız. Söz veriyoruz 31 Mart’tan sonra Belediye araçları dolmuş hizmetlerini 5 liraya verecek.” ifadesini kullandı.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum