ORC'ye Göre Kars'ta Dengeler Değişti!

Haberler.com internet haber sitesinin haberine göre; Yerel seçimlere sayılı günler kala 5 ilde anket yapıldı! Sonuçlar hayli enteresan.

ORC'ye Göre Kars'ta Dengeler Değişti!
14 Mart 2024 - 09:03


Anket şirketinin açıklamasına göre Kars’ta İYİ Parti Kars Belediye Başkan Adayı Metin Özad %23.8 ila birinci sırada olduğunu açıkladı. 31 Mart yerel seçimleri öncesi ORC Araştırma Şirketi'nin Edirne, Elazığ, Kars, Çanakkale ve Uşak illerini kapsayan anketinden sürpriz sonuçlar çıktı. Araştırmaya göre; Edirne, Elazığ ve Uşak'ta AK Parti'nin adayları ipi göğüslerken Kars ve Çanakkale'de ise İYİ Parti'nin adayları yarışı önde götürüyor.
Yerel seçimler için geri sayım devam ederken anket şirketleri de yaptıkları araştırmaların sonuçlarını kamuoyu ile paylaşmaya devam ediyor. Son olarak ORC Araştırma Şirketi'nin Edirne, Elazığ, Kars, Çanakkale ve Uşak illerini kapsayan araştırmasından sürpriz sonuçlar çıktı.
3 İLİ AK PARTİ, 2 İLİ İYİ PARTİ ALIYOR
Araştırmaya göre; Edirne, Elazığ ve Uşak'ta AK Parti'nin adayları ipi göğüslerken Kars ve Çanakkale'de ise Meral Akşener öncülüğündeki İYİ Parti'nin adayları yarışta rakiplerini geride bırakıyor. Denildi.
Anket şirketinin açıklamasına göre Kars’ta İYİ Parti Kars Belediye Başkan Adayı Metin Özad %23.8 ila birinci sırada olduğunu açıkladı. 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum