Alibeyoğlu: TOKİ konutlarında doğalgaz zulmü yaşanıyor

Kars eski Belediye Başkanı Naif Alibeyoğlu: “Atatürk ve Bayrampaşa mahallesi TOKİ konutlarında doğalgaz zulmü yaşanıyor”.

Alibeyoğlu: TOKİ konutlarında doğalgaz zulmü yaşanıyor
21 Aralık 2023 - 13:43


Kars eski Belediye Başkanı Naif Alibeyoğlu, Atatürk ve Bayrampaşa mahallesi TOKİ konutlarında yaşanan doğalgaz sorunu için çözüm önerisinde bulundu. Başkanlık döneminde 351 konuta tek kuruş almadan konut sahibi yaptık diyen Alibeyoğlu, “Atatürk ve Bayrampaşa mahallesi TOKİ’de bazı konutlarda oturanların doğalgaz borcunu ödeyemediği için bütün konutların doğalgazı bu karda kışta kesilmiş, suları donmaya başlamış, insanlar alabildiğine mağdur durumdadır” dedi.
Alibeyoğlu yaptığı açıklamada , “Sukapı, Üçler ve Kale çevresini gecekondulardan arındırarak bu bölge sakinlerini TOKİ den satın aldığımız 351 konuta tek kuruş almadan konut sahibi yaptık. 
Sonrasında Atatürk ve Bayrampaşa Mahallelerimizde tapuları olduğu halde TOKİ tarafından yapılan konutların borçları yıllardır öde öde bir çoğu hala bitmedi. Yetmiyormuş gibi dönemin belediyesi kiralarını ödeme taahhüdünü yerine getirmedi. 
Üstüne üstlük doğalgazda merkezi ısıtma olduğu için zaten imkansızlık içinde kıvranan bazı konutlarda oturanların doğalgaz borcunu ödeyemediği için bütün konutların doğalgazı bu karda kışta kesilmiş, suları donmaya başlamış, insanlar alabildiğine mağdur durumdadır. 
1-Ödeyenlerin suçu ne.
2-Ödemeyenlerin gazı mutfaktaki vanadan kesilip mühürlenebilir. 
3-Ödeyemeyenin gerçekten imkanı yoksa doğalgaz borcu Sosyal Yardımdan karşılanmalı” dedi.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum