15. Ulusal Fen Bilimleri ve Matematik Eğitimi Kongresi Başlıyor

​​​​​​​Türkiye’nin Alanında En Büyük Bilimsel Kongresi Kars Kafkas Üniversitesi’nde.

15. Ulusal Fen Bilimleri ve Matematik Eğitimi Kongresi Başlıyor
25 Eylül 2023 - 08:38

Onur Kurulu Başkanlığını, Milli Eğitim Bakanı Prof. Dr. Yusuf Tekin, Kars Valisi Ziya Polat ve Kafkas Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüsnü Kapu’nun paylaştığı, Kongre Danışma Kurulunu Kafkas Üniversitesi Dede Korkut Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Murat Taşdan ve Fen Eğitimi Araştırmaları Derneği (FEAD) Başkanı Prof. Dr. Murat Kurt’un yaptığı, Kongre Başkanlığını Prof. Dr. Muzaffer Alkan’ın yürüttüğü 15. Ulusal Fen Bilimleri ve Matematik Eğitimi Kongresi 27-30 Eylül 2023 tarihleri arasında Kars Kafkas Üniversitesi'nde yapılacak.

KAFKAS ÜNİVERSİTESİ BU BÜYÜKLÜKTE BİR KONGREYE EN SON 20 YIL ÖNCE EV SAHİPLİĞİ YAPMIŞTI

Türkiye’nin değişik üniversitelerinden yaklaşık 600 bilim insanının katkı sağladığı kongrenin ana teması “21. Yüzyıl Fen Bilimler ve Matematik Eğitiminde Dijitalleşme ve Öğretmen Yetiştirme” olarak belirlendi.

Kongrede ; paneller, sözlü bildiri, poster bildiri, çalıştay ve atölyeler sergilenecek ve ülkemizde oldukça düşük seyreden fen bilimleri ve matematik eğitimi başarısını artırmaya yönelik sorunlar tartışılacak.

KARS HALKI VE KAMU KURUMLARI KONGREYE ÖNEMLİ KATKI SAĞLADI

Cumhuriyetimizin 100. Yılı nedeniyle ayrı bir öneme sahip olan bu kongrenin heyecanını yaşadıklarını ifade eden kongre düzenleme kurulu başkanı Prof. Dr. Muzaffer Alkan, kongrenin düzenlenesine katkı sağlayan tüm sponsor firmalara ve şahıslara şükran duyduklarını, bilim insanlarının konaklama hizmetlerinde özverili misafirperverliği için otel işletmelerine ve desteklerini esirgemeyen kamu kurum ve kuruluşlarına da teşekkür etti.


FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum