Yılbaşı kutlamaları için bin 589 personel sahada olacak

Kars’ta vatandaşların yeni yıla huzur ve güven ortamı içerisinde girmelerini sağlamak için Kars Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığı toplam bin 589 personel sahada olacak.

Yılbaşı kutlamaları için bin 589 personel sahada olacak
31 Aralık 2023 - 11:05


Kars Valiliği'nden yapılan açıklamada İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığı, sorumluluk bölgelerinde bulunan ana arterlerde ve sabit yol uygulama noktalarında, halkın yoğun olduğu güzergahlarda meydana gelebilecek trafik ve asayiş olaylarının önüne geçmek için gerekli planlamaların yapıldığı bilgisi paylaşıldı.

Yapılan açıklama şöyle: “Vatandaşlarımızın yeni yıla huzur ve güven ortamı içerisinde girmelerini temin etmek, genel güvenliğin ve asayişin muhafazası ile kamu düzenini sağlamak, vatandaşlarımızın güvenli bir şekilde seyahat edebilmelerini temin etmek amacıyla Valiliğimizce; genel güvenlik, asayiş ve trafik başta olmak üzere çeşitli tedbirler alınmıştır.

Yılbaşı süresince halkımızın yoğun olarak bulunduğu caddeler, Harakani Havalimanı, Tren Garı, Otobüs Terminali, Park ve Meydanlar, Umuma Açık Eğlence Yerleri, Sarıkamış Kayak Merkezi, Ani Ören Yeri ve Çıldır Gölü başta olmak üzere ilimiz merkezi ve ilçelerinde İl Emniyet Müdürlüğü sorumluluk bölgesinde 713, İl Jandarma Komutanlığı sorumluluk bölgesinde 876 personel görevlendirildi.

Bu tedbirlerin yanı sıra; 112 ACİL ÇAĞRI MERKEZİ, 159 KGM YOL DANIŞMA hatlarını arayan vatandaşlarımıza gerekli bilgilendirme, yardım ve kolaylık sağlanacaktır.”

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum