Vali Öksüz, belediye çalışmalarını inceledi

Kars’ın Modern Otogarının yapımında sona gelindi. Dönemin Kars Belediye Başkanı Naif Alibeyoğlu tarafından büyük bir bölümü yaptırılan ancak sonraki dönem belediye başkanlarınca yapımı durdurulan Kars Otogar Binası Vali/Belediye Başkan Vekili Türker Öksüz'ün girişimleriyle yeniden başlandı.

Vali Öksüz, belediye çalışmalarını inceledi
08 Temmuz 2023 - 10:35


Program kapsamında ilk olarak Kars Şehirler Arası Otobüs Terminalinde incelemelerde bulunan Kars Valisi ve Belediye Başkan Vekili Türker Öksüz, burada devam eden iç mekan ince imalat, zemin kaplama, elektrik tesisat, mekanik montaj ile peyzaj, bağlantı yolları, çevre düzenlemesi, atık su, yağmur suyu, içme suyu ve diğer alt yapı çalışmalarını inceledi.

Yapılan çalışmalar hakkında yüklenici firma yetkililerden bilgi alan Vali Öksüz, şehrimizin en önemli ihtiyaçlarından olan Kars Şehirler Arası Otobüs Terminalinin Gazi Kars’ımıza yakışacak şekilde biran evvel hayata geçirilmesi yönünde ilgililere talimatlarda bulundu.

Buradaki incelemenin ardından Belediyenin 2023 yılı alt yapı çalışma programı kapsamında Ortakapı Mahallesi Şehit Yusuf Bey Caddesinde devam eden bazalt kaldırım çalışmalarını inceleyen Vali Öksüz, alt yapı çalışmaları kapsamında yapılacak tüm çalışmaların titizlikle yürütülmesi ve kısa sürede bitirilmesi yönünde talimatlarda bulundu.

Vali Öksüz, incelemelerinin ardından bölge esnafı ile bir süre sohbette bulundu.

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum