Kaz Eti Üretiminin Güçlendirilmesi Projesi hız kazandı

Türkiye’deki kaz popülasyonunun yaklaşık 1/3’ü, kaz eti pazarının ise 2/3’ünü oluşturan Kars’ta kaz yetiştiriciliğinin önemine değinildi.

Kaz Eti Üretiminin Güçlendirilmesi Projesi hız kazandı
22 Şubat 2024 - 09:04


Birleşmiş Milletler Gıda ve Tarım Örgütü (FAO) ile Tarım ve Orman Bakanlığı iş birliğinde, Kars İl Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından yürütülen “Kırsal Turizm ve Gastronomi Yoluyla Kaz Eti Üretiminin Güçlendirilmesi” Projesi kapsamında sektör temsilcilerinin katılımıyla İş Ağı Geliştirme ve Gastronomi konulu program gerçekleştirildi.

VE Hotel'de düzenlenen saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşının okunmasıyla başlayan programda protokol üyeleri tarafından Kars’ta kaz yetiştiriciliğinin önemine değinildi.

Konuşmaların ardından proje ile ilgili sunumlar yapıldı ve panel düzenlendi.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum