Kayseri'ye Karslı Emniyet Müdürü atandı

Resmi Gazete'de yayımlanan kararname ile Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü’ne aslen Karslı olan Van İl Emniyet Müdürü olarak görev yapan Atanur Aydın atandı.

Kayseri'ye Karslı Emniyet Müdürü atandı
03 Mart 2024 - 09:11


Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla Resmi Gazete’de yayımlanan atama kararlarında Mersin, Kayseri, Van ve Batman İl Emniyet Müdürlükleri’ne yeni atamalar gerçekleştirildi.

Atama kararına göre; Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü’ne aslen Karslı olan Van İl Emniyet Müdürü olarak görev yapan Atanur Aydın atandı.

Atanur Aydın kimdir?

Atanur Aydın, 1973 senesinde Kars'ta dünyaya geldi. 51 yaşındaki Atanur Aydın, evli ve iki çocuk babasıdır. 1994 senesinde Polis Akademisi'nden mezun olan Aydın, ilk olarak Komiser Yardımcısı rütbesiyle meslek hayatına başladı.

Aydın sırasıyla Ankara İl Emniyet Müdürlüğü, Artvin İl Emniyet Müdürlüğü, Adıyaman İl Emniyet Müdürlüğü, İzmir İl Emniyet Müdürlüğü, Tekirdağ İl Emniyet Müdürlüğü, Ayrıca Terörle Mücadele Daire Başkanlığı ve Teftiş Kurulu Başkanlığında değişik birimlerde ve çeşitli rütbelerde görev aldı.

19.09.2019 tarih 2019/320 sayılı kararname ile Hakkari İl Emniyet Müdürü olarak atanmıştır. 25.09.2019 günü görevine başladı.

Van İl Emniyet Müdürü olarak atanan Aydın, 16.04.2021 itibariyle görevine başladı.

Son olarak Atanur Aydın, 02.03.2024 tarihinde Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından Van İl Emniyet Müdürlüğü görevinden Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü görevine getirildi.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum