Kars'ta Şampiyonluk kutlaması

Organizasyonda Türkiye'yi ve Kars’ı temsilen 11 sporcu katılım sağladı. 6 tane altın madalya ve 5 tane gümüş madalya ile tamamladılar.

Kars'ta Şampiyonluk kutlaması
21 Mart 2024 - 09:24


11 ile 12 Mart tarihleri arasında Gürcistan'ın başkenti Tiflis’te uluslararası Kickboks turnuvasında 11’de 11 yaparak büyük başarıya imza atan şampiyonalar için Kars’ta kutlama yapıldı. Ailelerinin de katıldığı kutlamada şampiyonluk pastası kesildi.
Organizasyonda Türkiye'yi ve Kars’ı temsilen 11 sporcu katılım sağladı. 6 tane altın madalya ve 5 tane gümüş madalya ile tamamladılar.
Kickboks Kars İl Temsilcisi Doğu Anadolu Bölge üyesi, Profesyonel Sporcular Türkiye Başkanı Serkan Timuroğlu, sporcuları tek tek tebrik ederek şunları söyledi:
Tüm sporcularimi tebrik ederim yine ve yeniden bizleri gururlandirdilar. Aynı zamanda sevgili velilerimize desteklerinden dolayı teşekkür ederim.Bu yola yine yanlız ve imkansızlıklarla çıktık .Gençlerimiz tüm imkansızlıklara rağmen bizleri gururlandırdılar hemsini kutluyorum .Ve önümüzdeki süreçte Gürcistan'da profosyonel dünya kupasına ve Mayıs'ta turkiyede yapılacak olan Amatör dünya kupası şampiyonasına sporcularimiz hak kazanmıştır .
Kars cancanlar turizm sahibi Şentürk güç beye de teşekkür ederiz . Herzaman bizlere yardımcı olup yurtdışına ulaşımda desteklerinden dolayı teşekkür ederim”
Buket Okulmus 57 kilo birinci
Batın can kulu 73 kilo birinci
Kübra bahar avcı 52 kilo birinci
Umut Berat Sadi 60 kilo birinci
Hamza kaya 65 kilo birinci
Kaan Ergül 75 kilo birinci
Yaren Yavuz 40 kilo ikinci
Aysun cavlı 50 kilo ikinci
İrem öncül 45kilo 2.
Sema öncül 57 kilo 2.
Yavuz efe Aydemir 60 kilo ikinci oldular

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum