Kars polisinden silah ve uyuşturucu operasyonu

Kars’ta polis ekiplerinin yaptığı operasyonda bir şüphelinin evinin mutfak kısmındaki dolaplarda narkotik dedektör köpeği ‘Daxo’ ile yapılan aramada 2 tabanca ile çok miktarda çeşitli uyuşturucu madde ele geçirildi.

Kars polisinden silah ve uyuşturucu operasyonu
21 Mart 2024 - 11:31


Kars İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri uyuşturucu madde ticareti yapan şahıslara yönelik çalışma yaptı. Ekiplerin çalışmasında Kars’ın Sarıkamış ilçesinde 1 şahsın uyuşturucu madde ticareti yaptığı tespit edildi. Bunun üzerine şüpheliyi takibe alan ekipler operasyon düzenledi. Operasyonda şüpheli O.G.(46) yakalanırken evinde narkotik dedektör köpeği ‘Daxo’ yapılan aramada mutfaktaki dolaplardan 7 parça halinde toplam 75,28 gram metamfetamin, 1 hassas terazi, suçtan elde edildiği tahmin edilen bin 35 TL, uyuşturucu madde paketlemede kullanılan çok sayıda kağıt, 4 cam aparat, 2 ruhsatsız tabanca, 2 şarjör ve 14 fişek ele geçirildi.

Karakola götürülen O.G. ifadesinin ardından ’Uyuşturucu Madde İmal ve Ticareti Yapmak’ suçundan çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum