Kars'ın Kağızman İlçesinde Rekor Promosyon Antlaşması

Eğitim Bir Sen'den Kağızman'da Rekor Promosyon Anlaşması

Kars'ın Kağızman İlçesinde Rekor Promosyon Antlaşması
26 Mart 2024 - 09:30


Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın geçtiğimiz günlerde banka promosyonlarına ilişkin yaptığı açıklama sonrası ilk atak Kağızman Eğitim Bir Sen'den geldi. Sendika, ilçede imzaladığı anlaşmayla üyelerinin yüzünü güldürdü.
İlçede yetkili sendika, İŞ Bankası ile yaptığı 3 yıla 32 bin TL banka promosyon anlaşmasıyla, Kars il merkezi ve diğer ilçelerde yapılan başka promosyon anlaşmalarına oranla büyük bir farkla rekor bir anlaşma imzaladı. Böylece Eğitim Bir Sen yetkili sendika olmanın rüştünü ispatladı.
Eğitim Bir Sen'nin yetkili olmadığı yerlerde yetkili olan başka sendikaların süreçte daha etkisiz kaldığı gerçeği de bir kez daha ortaya çıkarken, Kağızman Eğitim Bir Sen Başkanı protokole ilişkin açıklamada bulundu. Başkan Sinan Çil, “Uzun süren pazarlıklar ve görüşmeler sonucu üyelerimiz için en iyi teklifi aldığımızı düşünüyorum. Amacımız üyelerimizin sunulan imkanlardan en iyi şekilde hizmet görmeleridir. Buradan bir kez daha ifade ediyoruz Eğitim Bir Sen varsa kazanım vardır. Yaparsa Eğitim Bir Sen Yapar. Kazanımlarımızın devam etmesi için tüm kamu çalışanlarını Eğitim Bir Sen ve Memur Sen’e davet ediyoruz. İfadelerini kullandı.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum