Kars 36 Spor formaları KAI Tanıtım Günlerinde Satışa Çıkartıldı

Kars 36 Spor’un formaları, bu yıl 7’incisi düzenlenen Kars Ardahan Iğdır Tanıtım Günlerinde satışa sunuldu.

Kars 36 Spor formaları KAI Tanıtım Günlerinde Satışa Çıkartıldı
19 Ekim 2023 - 17:33


Kars Ardahan Iğdır (KAI) Dernekler Federasyonu (KAİFED) Genel Başkanı Erdoğan Yıldırım tarafından geleneksel hale getirilen ve KAI şehirlerini dünyaya tanıtan ‘Tanıtım Günleri’ başladı.

18-22 Ekim tarihleri arasında Ankara’da Keçiören Belediyesi Kabala Meydanındaki fuar alanında gerçekleştirilen tanıtım günleri etkinliğinde Kars 36 Spor SK da yerini aldı. Kars 36 Spor’un açtığı stantta, takımın 2023 – 2024 sezonunda giyeceği formaların tanıtımı yapılıyor. Stantta TFF 3’üncü Lig 10’uncu grupta 3’üncü Lig’e çıkma mücadelesi verecek olan Kars 36 Spor’un formalarının yanı sıra diğer promosyon ürünleri satışı da yapılıyor.

Öte yandan Kars 36 Spor Başkanı Ali Uçum, güneşin Anadolu’da ilk olarak doğduğu (Kars, Ardahan, Iğdır illeri) olarak bilinen Kars Ardahan Iğdır’ın birlik ve beraberliğinin öneminde değinerek, bu organizasyonu geleneksel hale getiren KAI Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Erdoğan Yıldırım’a ve tüm emeği geçenlere teşekkür etti.

Başkan Uçum Kars 36 Spor formalarının takıma destek amaçlı olarak stantta satışa sunulduğunu belirterek şehrin takımına destek çağrısında bulundu.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum