Kağızman'a Doğalgaz Verilmeye Başlandı

Ak Parti Kars Milletvekili Adem Çalkın verdiğimiz sözün arkasındayız diyerek, Kağızman ilçesine doğalgazı bağladıklarını söyledi.

Kağızman'a Doğalgaz Verilmeye Başlandı
30 Kasım 2023 - 08:59


Kağızman ilçe merkezini kapsayan doğalgaz çalışmalarının 1 yıllık süre zarfında bir çok mahalledede tamamlanacağının müjdesini veren Kars Milletvekili Adem Çalkın'a Kağızman Halkı teşekkür etti.

Ak Parti Kağızman İlçe Başkanı Nuri Turan açıklamasında şu bilgilere yer verdi:

“Ak Parti teşkilatımızın Çalışmasıyla İlçemizde kısa süre önce başlattığımız doğalgaz çalışmalarında yüzde 40’lık bölüm tamamlandı. Altyapısı tamamlanan mahallelerimizde evlere doğalgaz akışı sağlandı. Hedefimiz 2024 yılı içerisinde mücavir alanlar dahil olmak üzere ilçe merkezimizde doğalgaz akışının tamamlanması planlanmaktadır. Bu yatırımın ilçemize kazandırılması ve yapılan yatırımın takip edilmesi noktasında bizlere destek veren Başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a Kars Milletvekilimiz Sayın Adem Çalkın'a 65 Hükümetin Ulaştırma ve altyapı Bakanı Sayın Ahmet Arslan'a süreki beni yanlız bırakmayan Ak Parti Kağızman ilçe teşkilatımıza çok teşekkür ediyorum. Unutmayınkı Ak Parti olarak her zaman verdiğimiz sözümüzün arkasındayız.Doğalgaz çalışmalarının ilçemize hayırlı olmasını temenni ediyorum.”

Çalışmalar dolayısıyla Ak Parti Kars Millervekili Adem Çalkın’a ve emeği geçenlere teşekkür eden ilçe sakinleri, “Bizim için hayal olan bir çalışma ilçemizde başladı. Yıllardır söyleniyordu. Ancak bir çalışma yoktu.Kars Milletvekilimiz sayın Adem Çalkın ve Ak Parti İlçe Başkanımız Nuri Turan Başkanımız seçim öncesi böyle bir vaat vermişti. Sözlerini yerine getirdiler. İlçemiz adına çok önemli bir çalışma. Emeği geçenlere çok teşekkür ediyoruz bizlerde yerel seçimde sözümüzü yerine getireceğiz” diye konuştular.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum