Dolar
42,7619
Euro
50,1957
© 2025 Kars Haber: Serhat Tv | Kars haberleri | Kars Son Dakika Haberler
Haber Yazılımı: Aladağ Bilişim

Deprem bölgesinden Kırşehir’e gelen 423 öğrenci okula başladı

Deprem bölgesinden Kırşehir’e gelen 423 öğrenci okula başladı , En son ajansdan gelen bilgilere göre: Ara tatil sonrası ikinci döneminin başlamasıyla birlikte Kırşehir’de misafir kalan depremzede çocu

Yayınlanma
Güncelleme
1 Dk Okuma Süresi
Deprem bölgesinden Kırşehir’e gelen 423 öğrenci okula başladı , En son ajansdan gelen bilgilere göre: Ara tatil sonrası ikinci döneminin başlamasıyla birlikte Kırşehir’de misafir kalan depremzede çocuklar da bugün okula başladı.
10 ilden Kırşehir’e 20 Şubat tarihinde gelen 423 öğrenci devlet okulları ve özel okullarda yeni sınıfları ve arkadaşlarıyla tanıştı. Kırşehir İl Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesinde koordinasyonu yapılan öğrencilerin bulundukları yerlere yakın olan okullara nakil işlemleri yapıldı. Anaokulu, ilkokul ve ortaokulda nakil işlemleri en yakın okullara yapılırken evlerde kalan depremzede ailelerin çocukları ise istedikleri okullara çocuklarının nakil işlemlerini yaptırdı. Lise öğrencileri ise il müdürlüklerine başvuru yaparak geldikleri yerlerdeki okul türlerine göre olan okullara yerleştirildi.
Öğrencilerin nakil işlemleri ise sürüyor.

Geniş bir şekilde, Deprem bölgesinden Kırşehir’e gelen 423 öğrenci okula başladı başlıklı ajandan gelen haberin bilgisi verildi. Buna benzer daha fazla haberlere aşağıya kaydırarak görebilirsiniz.
Senin de fikrin var mı?

İlk yorumu sen yap! Düşüncelerini bizimle paylaş.