Dolar
43,2307
Euro
50,1999
© 2026 Kars Haber: Serhat Tv | Kars haberleri | Kars Son Dakika Haberler
Haber Yazılımı: Aladağ Bilişim

Kağıthane Belediyesi’nden afet bölgesine 10 milyon liralık yardım

Kağıthane Belediyesi’nden afet bölgesine 10 milyon liralık yardım , En son ajansdan gelen bilgilere göre: Kahramanmaraş merkezli 10 ili etkileyen asrın felaketinde Türkiye, Tek Yürek olduğunu bir kez

Yayınlanma
Güncelleme
1 Dk Okuma Süresi
Kağıthane Belediyesi’nden afet bölgesine 10 milyon liralık yardım , En son ajansdan gelen bilgilere göre: Kahramanmaraş merkezli 10 ili etkileyen asrın felaketinde Türkiye, Tek Yürek olduğunu bir kez daha gösterdi. 15 Şubat akşamı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın telefonuyla başlayan bağış programı 8 kanaldan ortak yayınlanırken dünya devi şirketlerinin kasalarından küçük çocukların kumbaralarına kadar birçok yerden depremzedeler için bağışlar toplandı.
Kâğıthane Belediyesi, çalışanları ve meclis üyeleri; “Türkiye Tek Yürek” yardım programına depremzedeler için 10 milyon TL destekte bulundu. Nakdi yardımın yanı sıra Kâğıthane belediyesi bugüne kadar; 81 tır yardım malzemesi, 51 iş makinesi, 20 jeneratör, 4 seyyar fırın, 550 AFAD gönüllüsü ve ekipleri ile deprem bölgesindeki depremzedelerin yanında oldu.
Kağıthane Belediyesi’nden afet bölgesine 10 milyon liralık yardım
Kağıthane Belediyesi’nden afet bölgesine 10 milyon liralık yardım

Geniş bir şekilde, Kağıthane Belediyesi’nden afet bölgesine 10 milyon liralık yardım başlıklı ajandan gelen haberin bilgisi verildi. Buna benzer daha fazla haberlere aşağıya kaydırarak görebilirsiniz.
Senin de fikrin var mı?

İlk yorumu sen yap! Düşüncelerini bizimle paylaş.