
Kars’ta iki aileyi bir araya getiren düğün töreni, dostluk ve kardeşlik içerisinde gerçekleştirildi. Birgül-Ferzender Budak ailesinin kızı Mülkiye ile Gülçin-Yusuf Babir ailesinin oğlu Onur, düzenlenen görkemli düğün töreniyle hayatlarını birleştirdi.
Genç çiftin bu özel gününde Budak ve Babir ailelerinin yanı sıra çok sayıda akraba, dost ve Karslı davetli de bir araya geldi. Düğün salonunu dolduran davetliler, genç çifti bu anlamlı günlerinde yalnız bırakmadı.
Davetliler halaylarla mutluluğa ortak oldu
Düğün töreninde müziklerin başlamasıyla birlikte davetliler piste çıkarak halay çekti. Kars yöresinin geleneksel düğün kültürünün yaşatıldığı gecede, davetliler uzun süre halaylar çekerek gönüllerince eğlendi.
Genç çiftin mutluluğuna ortak olan aile yakınları ve davetliler, düğün boyunca renkli görüntüler oluşturdu. Kimi zaman hep birlikte halay çeken davetliler, kimi zaman ise genç çiftle fotoğraf çektirerek bu özel günü ölümsüzleştirdi.
Düğünde özellikle aile büyüklerinin ve gençlerin aynı halayda buluşması dikkat çekerken, ortaya birlik ve beraberlik mesajı veren güzel görüntüler çıktı.
Aileler büyük mutluluk yaşadı
Mülkiye ve Onur’un dünyaevine girmesinden dolayı büyük mutluluk yaşayan Budak ve Babir aileleri, düğüne katılan tüm davetlilere teşekkür etti.
Birgül-Ferzender Budak ile Gülçin-Yusuf Babir aileleri, çocuklarının hayatlarının en önemli günlerinden birinde kendilerini yalnız bırakmayan akraba, dost ve hemşehrileriyle mutluluklarını paylaşmanın sevincini yaşadı.
Düğün boyunca genç çiftin mutluluğu yüzlerine yansırken, aileler de davetlilerle yakından ilgilendi.
Yeni bir hayata ilk adım
Kalabalık ve coşkulu geçen düğün töreninde Mülkiye ve Onur, sevdiklerinin alkışları ve iyi dilekleri eşliğinde evliliğe ilk adımlarını attı.
Gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam eden düğünde halaylar çekilirken, davetliler müzik eşliğinde doyasıya eğlendi. Karslı ailelerin yoğun katılım gösterdiği düğün, samimi ve sıcak görüntülere sahne oldu.
Mülkiye ve Onur’un mutluluğuna ortak olan davetliler, genç çifte ömür boyu mutluluk dileyerek düğünden ayrıldı.
Serhat TV olarak Mülkiye ve Onur Babir çiftine bir ömür boyu mutluluk, Budak ve Babir ailelerine ise hayırlı olsun dileklerimizi iletiyoruz.










Buğra Ertaş; gazeteci kimliği, güvenilir habercilik anlayışı ve derinlemesine editoryal uzmanlığıyla dijital dünyada doğruluk ve şeffaflığın öncüsüdür.







İlk yorumu sen yap! Düşüncelerini bizimle paylaş.