Cumhur ittifakı Kars adayı tanıtıldı

Cumhur ittifakı Kars adayı Prof. Dr. Ötügen Senger'in tanıtımı yapıldı.

Cumhur ittifakı Kars adayı tanıtıldı
28 Ocak 2024 - 10:37


İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü Konferans Salonu'nda düzenlenen aday tanıtım toplantısı saygı duruşunda bulunulması İstiklal Marşının okunmasının ardından protokol konuşmaları yapıldı.

AK Parti Kars İl Başkanı Muammer Sancar, Cumhur ittifakı Kars adayı Prof. Dr. Ötügen Senger'in tanıtım toplantısında yaptığı konuşmada, "31 Mart Yerel Seçimlerine 64 gün kaldı. Bizler Kars’ımızın Belediye Başkanını seçmek için kolları sıvadık." dedi.

Cumhur ittifakı Kars adayı Prof. Dr. Ötügen Senger, aday tanıtım toplantısında yaptığı konuşmasında şunları söyledi:
"Bildiğiniz üzere ülkemiz zor zamanlardan geçmekte ve türlü oyunlarla devletimiz ve milletimiz her anlamda tehdit edilmektedir. Gerek siyasi gerek ekonomik gerek askeri anlamda baskılara maruz kalan, belli lobilerin, şer odaklarının siyasal, sosyal ve ekonomik darbe girişimleri sonucunda ortaya çıkan beka sorunu nedeniyle, Sayın Cumhurbaşkanımız ve Türk Dünyasının Bilge Lideri Sayın Genel Başkanımız, Ülkemize karşı oynanan bu oyunlara karşı birlik olmuş, Cumhur ittifakını kurarak ülkemiz üzerinde oynanan bütün oyunları bozmuş, iç ve dış işgal cephelerinin hesaplarını tersine çevirmiştir. Cumhur ittifakı kuruluş amacı itibariyle çok ciddi stratejik öneme sahip bir davanın adıdır, Devletimizin Cumhuriyet tarihindeki en önemli birkaç dönüm noktasından biridir.

Bu ittifak sadece seçimlerle sınırlandırılacak kadar basit bir siyasi işbirliği değildir. Bu ittifakta rant yoktur. İttifakımızda, halkımızın da 14 Mayıs seçimlerinde gördüğü üzere, şer ittifakında olduğu gibi ne bakanlık ne milletvekilliği ne de Cumhurbaşkanı yardımcılığı gibi birtakım protokoller ve pazarlıklar söz konusu olmamıştır. Bu samimiyet ve özverili çalışmalarla Cumhur ittifakı bugüne kadar girdiği seçimlerden amacına uygun başarı sağlamış ve halkımızın gönlünde yer edinmiştir. Bu zorlu süreçte ittifak bileşenleri olan parti mensubu dava arkadaşlarımızın, liderlerine ve davalarına sadakatleri tescil edilmiştir.

AK Parti Kars Milletvekili Adem Çalkın ise aday tanıtım toplantısında, "Gelin Ötüken Senger Hocamızı Kars’ımızın Belediye Başkanı yapalım hep birlikte, Kars Merkezinde ve ilçelerimizde serhat şehrimize hizmet edelim." dedi.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum