CHP'li Toraman: "Benden intikam aldılar."

Cumhuriyet Halk Partisi Belediye Başkan aday adayı Taner Toraman, Genel Başkanımız Sayın Kemal KILIÇDAROĞLU’na oy verdiğim için benden intikam aldınız. Sayın Özgür ÖZEL ile yaptığım görüşmedeki kin ve nefret duygusunu orada hissettim dedi.

CHP'li Toraman: "Benden intikam aldılar."
14 Şubat 2024 - 14:22


Cumhuriyet Halk Partisi eski İl Başkanı Belediye Başkan aday adayı Taner Toraman kentte görev yapan yerel ve ulusal basın mensuplarıyla bir araya geldi. Kendisinin kurultayda eski Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nu desteklemesi sebebiyle üzerinin çizildiğini ve aday gösterilmediğini belirten Toraman, Kars İl Başkanı Onur Uludaşdemir, Parti Meclisi Üyesi Uğurcan Irak ve Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Balıkesir Milletvekili Ensar Aytekin’in anket, mülakat, STK görüşleri ve halk iradesini boşa saydıklarını ifade etti. 
Toraman konuşmasında daha sonra şu ifadelere yer verdi: 
Belediye Başkan adayları belirlemek için,
- Ön seçim dediniz, yapmadınız!
- Temayül dediniz, yapmadınız!
- Memnuniyet anketi dediniz, sonuçlarına uymadınız!
- Ahbap çavuş ilişkilerini kullanarak illere, ilçelere atama yaptırarak kadrolaşacağınızı zannediyorsunuz.
Sırf kurultayda Kemal Kılıçdaroğlu’na yakın durdu diye, “MEMNUNİYET ANKETİNDEN 1. ÇIKAN” isimleri tasfiye etmek, parti içinde kimlik/mezhep siyaseti yapmak; sizi tarihe geçirecek ve “değişimin” aslında “belediye başkanlıklarına çökmeden ibaret” bir hikâye olduğunu tescilleyecektir!
Parti içerisinde Oligarşi yaratarak kendilerini mahşerin 3 atlısı gibi gören Genç PM Üyesi Uğurcan IRAK, İl Başkanı Onur ULUDAŞDEMİR, Örgütlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Balıkesir Milletvekili Kars’ı ben atayacağım diyen Ensar AYTEKİN ve merkez ilçe başkanı Yusuf KANBAY kendilerine yeni bir aday buldular. Buldukları bu hemşehrimizi genel merkeze götürmelerine rağmen adaylaştıramadılar. Yaptıkları bu çalışmalar boşa çıktı. İstanbul sevdasıyla Kars İl örgütünün, üyelerinin  ve özellikle Karslı seçmenlerimizin iradesi yok saydılar,,.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum