CHP'de Onur Uludaşdemir Dönemi Başladı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kars İl Başkanı Taner Toraman, görevini seçimleri kazanarak mazbatasını alan Onur Uludaşdemir’e devretti.

CHP'de Onur Uludaşdemir Dönemi Başladı
29 Eylül 2023 - 09:28


Devir teslim töreninde açıklamada bulunan CHP Eski İl Başkanı Taner Toraman şunları söyledi. "Bugün mutlu günümüz Cumhuriyet Halk Partisinde demokrasi mücadelesi, mücadele anlamında değil her zaman şölen içerisinde devam etmiştir. Türkiye’nin 81 ilinde devam eden demokrasi şölenimiz 15 Ekim 2023 tarihi itibarıyla bitecek. 4-5 Kasım tarihlerinde ise genel kurultayımız yapılmış olacak dedi." Toraman; "24 Eylül Pazar günü kongremizi yaptık. Yaklaşık 4 yıllık bir süredir sizlerin değerli oyları ve üyelerimizin destekleri ile onurlu şerefli oyları ile sürdürdüğüm bu kutlu mücadeleyi bugün benden daha iyi yapacağına inandığım, benden daha kararlı bir şekilde bu mücadeleyi büyüteceğine inandığım ve önümüzdeki 2024 yerel seçimlerde yaptığı çalışmalarla yürüttüğü mücadele anlamıyla büyük bir zafere imza atacağına inandığımız eski merkez ilçe başkanımız yaklaşık 4,5 yıldan beri parti eğitim koordinatörlüğümüzü yapan ve Doğu Anadolu bölgesinde sandık görevlileri sorumluluğunu üstlenmiş, yine 14 Mayıs 2023 seçimlerinde Genel Başkanımız ve Genel Merkezimizin teveccühüyle partimizin ikinci sıra milletvekili adayı olarak değerlendirilen Onur Uludaşdemir kardeşimiz bugün hepimizin ve sizlerin talebi üzerine göreve gelerek ve göreve davet ettik kendisi bir talepte bulunmadı bizler örgüt olarak talep ettik ve ona bu kutlu görevi omuzlamasını istedik ve arkadaşımız Onur Uludaşdemir de severek bu görevi kabul etti. Ve biz bugün bu görevi gönül rahatlığı içerisinde kendisine devrediyoruz" ifadelerini kullandı.
CHP’nin yeni Kars İl Başkanı Onur Uluşdaşdemir, önümüzdeki yerel seçimleri işaret etti.
Cumhuriyet Halk Partisinin ülke genelinde adalet ve iktidar kurultaylarını gerçekleştirdiğini de hatırlatan başkan Uludaşdemir şunları söyledi:  “Parti üyelerimiz ve delegelerimiz il başkanlığı ile bizleri onurlandırdı. Bu nedenle çok mutluyum ve çok gururluyum. Ben bunu bir görevi partime bir borç olarak görüyorum. Cumhuriyet Halk Partisi’nde uzun yıllardır siyaset yaptım. Gençliğimin tamamı burada geçti diyebilirim. Bundan da hiçbir zaman da gocunmadım. Partime verdiğim her türlü emekten her zaman mutluluk ve onur duydum. 38’inci il kongremizi gerçekleştirdik. Her kongrenin bir ismi olurdu. Ben de Kars’tan bir çağrı yapmak istiyorum. Türkiye’nin her yerinde adalet ve iktidar yurtlarımız vardı. Ama umarım bundan sonraki süreçte 38’inci kurultayımız sosyal belediyecilik kurultayı olur. Çünkü ben bu göreve gelirken ve milletvekili adayı olurken de seçim günündeki yaptığım konuşmamda özellikle belirttim. Ve dedim ki; ‘Önümüzdeki dönem tüm Türkiye’de olduğu gibi Kars il genelinde de halkımızı sosyal belediyecilikle tanıştıracağız.’ Ekip arkadaşlarımızla bir yola çıkacağız. Bundan dolayı da buradan ismini almaktan onur ve mutluluk duyuyorum. 
Konuşmaların ardından yeni başkan Uludaşdemir başkanlık koltuğuna oturdu.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum