Çelikkaleli'den 14 Mayıs'ta 'seçim güvenliği' çağrısı

Yeşil Sol Parti Kars Milletvekili adayı Sertaç Çelikkaleli bugün ziyaret ettiği Kağızman ilçesi ve köylerinde seçim güvenliği çağrısında bulundu.

Çelikkaleli'den 14 Mayıs'ta 'seçim güvenliği' çağrısı
07 Mayıs 2023 - 10:35


Yeşiller ve Sol Gelecek Parti’si Kars Milletvekili adaylarından Sertaç Çelikkaleli seçim ziyaretlerine bugün Kars’ın Kağızman ilçesi ve köylerinde devam etti. Yapılan ziyaretler kapsamında Kağızman’ın merkez mahallelerin de ve Akören, Karakuş, Çengilli, Kasor ve Ülker köylerinde seçim çalışmalarını sürdürdü. Halk ile bir araya gelen Çelikkaleli konuşmasında seçim güvenliğine dikkat çekerek, “Bu seçim bizler için tarihi bir öneme sahiptir, sandıklara sahip çıkalım.” Dedi.

14 Mayıs’a sayılı günler kala Yeşil Sol Parti Kars Milletvekili adayları sahada çalışmalarına son sürat devam ediyor. Partinin kadın adaylarından Gülistan Koçyiğit seçim çalışmalarını bugün Kars’ın Sarıkamış ilçesine bağlı Alakilise, Çörük, Gecikmez, Akkoz, Kalebaşı köylerinde yürüttü. Köy halkı ile bir araya gelen Yeşil Sol Parti Milletvekili adayı Koçyiğit, halk ile müzik eşliğinde halay çekti daha sonra Yeşil Sol Parti’sinin oy pusulasında ki yeri ve oy kullanmaya dair bilgilendirme yaptı.


FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum