Bilgen'den Serhat TV'ye Ziyaret

Kars Bağımsız Belediye Başkan Adayı Ayhan Bilgen Serhat TV’yi ziyaret etti.

Bilgen'den Serhat TV'ye Ziyaret
04 Mart 2024 - 19:59


Bağımsız Belediye Başkan Adayı Ayhan Bilgen’i Serhat Televizyonu Yönetim Kurulu Başkanı Alican Alibeyoğlu karşıladı. SES Parti Genel Başkan Yardımcısı Atıf Özbey’in de eşlik ettiği ziyarette, 31 Mart 2024 tarihinde gerçekleştirilecek olan yerel seçimlere dair görüşlerini dile getiren Bağımsız Belediye Başkan Adayı Ayhan Bilgen, çamur at izi kalsın siyasetinin Kars’ta bir anlamı kalmadığının altını çizdi..! Kars’ta ki etnik yapılanmalara da değinen Bilgen, “Bizden olsun, kim olursa olsun. Türk, Kürt, Azeri, Yerli, Alevi, Laz ve buna benzer etnik çıkar çatışmalarına bu seçimde Kars halkının meydan vermeyeceğine inanıyorum. Artık, düşünen ve sorgulayan bir toplum var! Ben inanıyorum ki, bizim 18 aylık belediye yönetimimizde çoğulcu bir katılımla, farklı partilerden belediye meclis üyelerimizin de oyunu alarak Kars’ta dürüst belediyecilik anlamında çalışmalara imza attık. Bu süreçte arkamızda hesabını veremeyeceğimiz hiçbir şey bırakmadık. İşte bu yüzden Kars’ta #Yeniden Ayhan Bilgen diye yola çıktık ve halkımıza güveniyoruz” dedi. 

Serhat Televizyonu Yönetim Kurulu Başkanı Alican Alibeyoğlu ise, sonuçta kazananın Kars olması temennisinde bulunarak, geçmişte bu şehrin bam teline dokunan, yolunu, kaldırımını nakış nakış işleyen, kentin sosyal kültürel ve ekonomik anlamda büyümesine katkı sunanlara da ahde vefa gösterilerek seçimde Kars için oy kullanılması gerektiğini söyledi.    
 
Öte yandan Kars Bağımsız Belediye Başkan Adayı Ayhan Bilgen Çarşamba günü saat 20.30’da Ana Haber bülteninin hemen ardından Olcay Okan Avşar’ın hazırlayıp sunduğu “Gündem Özel” programının konuğu olacak ve seçime dair her şey bu programda konuşulacak.  

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum