Vali Öksüz Çalışmaları Yerinde Gördü

Vali/Belediye Başkan Vekili Türker Öksüz, Belediye Çalışmalarını İnceledi

Vali Öksüz Çalışmaları Yerinde Gördü
28 Temmuz 2023 - 10:06


Vali/Belediye Başkan Vekili Türker Öksüz, yapılan çalışmaları incelemek üzere Kars Şehirler Arası Otobüs Terminali'nde bir dizi ziyaret gerçekleştirdi. İncelemelerde, iç mekân ince imalat, zemin kaplama, elektrik tesisatı, mekanik montaj, peyzaj, bağlantı yolları, çevre düzenlemesi, atık su, yağmur suyu, içme suyu ve diğer alt yapı çalışmaları yer aldı.
Vali Yardımcısı ve Belediye Başkan Yardımcısı Ramazan Taşkın ile ilgili birim müdürlerinin de katıldığı programda, yetkililerden yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı. Kars'ın en önemli ihtiyaçlarından biri olan Şehirler Arası Otobüs Terminali'nin, Gazi Kars'a yakışacak şekilde en kısa sürede tamamlanması için talimatlar verdi.
Daha sonra, Belediyenin 2023 yılı alt yapı çalışma programı kapsamında Yenişehir Mahallesi 87’nci sokağındaki BSK asfalt yol ve Gazi Ahmet Muhtar ile Şehit Yusufbey Caddeleri'ndeki Bazalt Kaldırım yapım çalışmalarını inceledi. Alt yapı çalışmalarının titizlikle yürütülmesi ve zamanında tamamlanması yönünde talimatlar verdi.
Vali/Belediye Başkan Vekili Türker Öksüz, şehrin gelişimi ve iyileştirilmesi için yapılan çalışmalara gösterdiği önemi vurgulayarak, yapılan projelerin kent için hayırlı olmasını diledi.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum