Dolar
45,5979
Euro
53,0566
© 2026 Kars Haber: Serhat Tv | Kars haberleri | Kars Son Dakika Haberler
Haber Yazılımı: Aladağ Bilişim

Beşiktaş, Konyaspor maçı hazırlıklarını tamamladı

Beşiktaş, Konyaspor maçı hazırlıklarını tamamladı , En son ajansdan gelen bilgilere göre: Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig’in 19. haftasında deplasmanda Konyaspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını bugü

Yayınlanma
Güncelleme
1 Dk Okuma Süresi
Beşiktaş, Konyaspor maçı hazırlıklarını tamamladı , En son ajansdan gelen bilgilere göre: Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig’in 19. haftasında deplasmanda Konyaspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını bugün yaptığı antrenman ile tamamladı.
Nevzat Demir Tesisleri’nde, Teknik Direktör Şenol Güneş yönetiminde yapılan antrenman kondisyon ve taktik çalışmasıydı. İstasyon koşuları ve stretching çalışmasıyla başlayan idman, 5’e 2 çalışmasının ardından oynanan çift kale taktik maçıyla tamamlandı.
Siyah-beyazlılar, deplasmanda Konyaspor ile oynayacağı maç için bugün saat 16.00’da Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan özel bir uçakla Konya’ya gidecek.

Geniş bir şekilde, Beşiktaş, Konyaspor maçı hazırlıklarını tamamladı başlıklı ajandan gelen haberin bilgisi verildi. Buna benzer daha fazla haberlere aşağıya kaydırarak görebilirsiniz.
Senin de fikrin var mı?

İlk yorumu sen yap! Düşüncelerini bizimle paylaş.