Dolar
45,7820
Euro
53,2979
© 2026 Kars Haber: Serhat Tv | Kars haberleri | Kars Son Dakika Haberler
Haber Yazılımı: Aladağ Bilişim

Başakşehir, Trabzonspor maçı hazırlıklarını tamamladı

Başakşehir, Trabzonspor maçı hazırlıklarını tamamladı , En son ajansdan gelen bilgilere göre: Medipol Başakşehir, Spor Toto Süper Lig’in 19. haftasında deplasmanda Trabzonspor ile oynayacağı maçın haz

Yayınlanma
Güncelleme
1 Dk Okuma Süresi
Başakşehir, Trabzonspor maçı hazırlıklarını tamamladı , En son ajansdan gelen bilgilere göre: Medipol Başakşehir, Spor Toto Süper Lig’in 19. haftasında deplasmanda Trabzonspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını bugün yaptığı antrenman ile tamamladı.
Kulüp tesislerinde Teknik Direktör Emre Belözoğlu yönetiminde dinamik ısınmayla başlayan idman, üç grup halinde 5’e 2 pas çalışmasıyla devam etti. Antrenman, taktik çalışmasıyla antrenman sona erdi.
Turuncu-lacivertliler, yarın saat 19.00’da deplasmanda Trabzonspor ile karşılaşacak.

Geniş bir şekilde, Başakşehir, Trabzonspor maçı hazırlıklarını tamamladı başlıklı ajandan gelen haberin bilgisi verildi. Buna benzer daha fazla haberlere aşağıya kaydırarak görebilirsiniz.
Senin de fikrin var mı?

İlk yorumu sen yap! Düşüncelerini bizimle paylaş.