Muhtarların sorunları masaya yatırıldı

Türkiye Muhtarlar Federasyonu Muhtarlar Derneği Genel Başkanı Ramazan Özünal, Muhtarlar Derneği Başkanı Dikme Köyü Muhtarı Orhan Yılmazel’in davetiyle geldiği Kars’ta muhtarların temel sorunlarını masaya yaptırdı.

Muhtarların sorunları masaya yatırıldı
20 Kasım 2023 - 11:12


Vilayetler Birliği Beylerbeyi Sarayı Otelindeki toplantıda katılımcı muhtarlara teşekkür plaketleri verildi.

Mesleki tecrübesi, kariyeri ve güzel yüreği ile muhtarların gönlünde taht kuran Genel Başkan Ramazan Özünal, Kars Muhtarlar Derneği’nin çiçeği burnunda il başkanı Orhan Yılmazel’in önümüzdeki süreçte çok önemmli hizmetlere imza atacağına inandığını söyledi. Kars’a hayranlığını da her fırsatta dile getirerek bundan önce neden Kars’a gelmediğine de çok içerlendiğini belirtti. Kars’ta gördüğü misafirperverlikten son derece etkilendiğini de kaydederek kendisini Kars’ın manevi hemşehrisi gördüğünü de sözlerine ekledi.

Genel Başkan Ramazan Özünal, Vilayetler Birliği Beylerbeyi Sarayı Oteli’ndeki Muhtarlar buluşmasında muhtarlığın öneminden asli görevlerine, haklarından hizmetlerine kadar bir çok konuyu gündeme getirdi. Konuşmasında sürekli mesajlar vererek birlik ve beraberliğin önemine vurgu yaparak birlikteliğin getirdiği kuvvettin hizmetlere daha kalıcı şekilde yansıyacağının da sinyalini verdi. Muhtarların Kars’taki birlikteliğini görmekten gurur duyduğunu ifade ederek bu birlikteliğin daim olmasını diledi.

Muhtarların yaşadıklarını sorunlarını, istek ve taleplerini de dinleyerek hepsini bir bir cevaplayan Türkiye Muhtarlar Federasyonu Muhtarlar Derneği Genel Başkanı Ramazan Özünal, muhtarlığın her geçen kıymetinin daha da arttığını ve bu kıymetin herkesçe bilindiğini söyledi.
Genel Başkan Ramazan Özünal, “Türkiye’ye gümbür gümbür sesimiz gitsin. Kars’ı bilmeyen yok ama Kars’ı bilsin. Kars Kalesi’ni gezmeye gittim o kalenin çok büyük anıları var. Kars Kalesi’nin ışıkları Türkiye’min üstüne yansısın. “ dedi.
Muhtarlar buluşması teşekkür belgelerinin dağıtımı ve hatıra fotoğraflarının çektirilmesiyle son buldu.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum