Milletvekili Çalkın: "Muhalefet sadece sorun üretiyor

AK Parti Kars Milletvekili Adem Çalkın, “Muhalefetin görevleri sorunları gündeme getirmek, bizler ise bu sorunları çözüme kavuşturan makamdayız.” dedi.

Milletvekili Çalkın: "Muhalefet sadece sorun üretiyor
19 Ağustos 2023 - 16:35


AK Parti Kars İl Milletvekili Adem Çalkın ve İl Başkanı Muammer Sancar, yerel ve ulusal basın temsilcileri ile bir araya geldi. Toplantıda, 14 Mayıs genel seçimlerinin ardından kentteki projelerin değerlendirildiği ve sorunların çözümü için sürdürülen çalışmalara vurgu yapıldı.

Toplantının başında konuşan AK Parti İl Başkanı Muammer Sancar, 28 Mayıs seçimlerinin üzerinden yaklaşık 4 ay geçtiğini ve bu süre zarfında Kars Milletvekili Adem Çalkın'ın haftalık olarak Kars'a gelerek 7 ilçe ve merkezde vatandaşlarla, köylülerle ve halkla buluştuğunu ifade etti. Sancar, basının şehrin aynası olduğunu ve doğru haberlerle şehrin gerçek sorunlarını gündeme taşıdığını belirtti. Milletvekili Adem Çalkın'ın Meclis'e taşımadan önce sorunların çözümü için gece gündüz bakanlarla görüşerek çalıştığını vurguladı. Sancar, yeni atanan il yönetiminin de ilçelerdeki oluşumları düzenleyerek 31 Mart seçimleri için hazırlık yapacağını ifade etti.

AK Parti Kars Milletvekili Adem Çalkın, yeni dönemde Kars'a hizmet edeceklerini ve bunun kendilerinin borcu olduğunu dile getirdi. Daha önce Kars İl Başkanı olarak görev yaptığını ve ilimize hizmet ettiklerini belirten Çalkın, 14 Mayıs seçimlerinde Genel Başkanları Recep Tayyip Erdoğan'ın tensipleriyle Kars 1. sıra milletvekili adayı olduklarını ve milletin önüne Yunus Kılıç ve Serkan Aykul ile birlikte çıktıklarını aktardı. Çalkın, 14 Mayıs'ta demokratik bir seçim süreci geçirdiklerini ve millete teşekkür etti. Kars'ın her bir ilçesi, köyü ve vatandaşına hizmet etmenin borcu olduğunu belirten Çalkın, yeni teşkilatları ve il başkanıyla birlikte Vali önderliğinde şehre güzel hizmetler sunacaklarını ifade etti.

Çalkın, Kars'ın doktor eksikliğini gidermek için çalıştıklarını ve Kars Atıksu Toplama ve Arıtma Tesisi ile Kars Bölge Hastanesi projelerinin devam ettiğini dile getirdi. Ayrıca, Toprak Mahsulleri Ofisi'ni sürekli takip ettiğini ve çiftçilerin mağdur edilmediğini belirtti. Muhalefetin sorunları dile getirdiğini ancak iktidar olarak çözüm üretme görevlerinin olduğunu belirten Çalkın, AK Parti'nin projelerinin devamlılığını ve Kars'a sağladığı katkıları anlattı.

Çalkın, AK Parti'nin projelerinin dönemin Valisi Rahmi Doğan tarafından başlatıldığını ve şu anda binlerce turiste hizmet sunduğunu anımsattı. Köy yollarının yüzde 80-90 oranında tamamlandığını ve eksik kalanların da tamamlanacağını belirten Çalkın, ilin ve ülkenin ihya sürecinde büyük mesafe alındığını dile getirdi.






 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum