Kitap Okuma Yarışması Ödül Töreni Düzenlendi

Ak Parti Kars Milletvekili Adem Çalkın, Kars Hayrat Vakfı İl Koordinatörlüğü tarafından düzenlenen "Aydınlık Yarınlara Kitap Okuma Yarışması Kars Ödül Töreni'nde" dereceye girenlere ödüllerini takdim etti.

Kitap Okuma Yarışması Ödül Töreni Düzenlendi
14 Ocak 2024 - 10:30


Programda konuşan Milletvekili Adem Çalkın, gençlere kitap okumanın öneminden bahsetti.

Ak Parti Kars Milletvekili Adem Çalkın program ile ilgili şunları belirtti : “Okumak insanın zekâsını, anlayışını ve tecrübelerini artırır, kişilik gelişimine katkı sağlar. Okuyan insanın başarı zevki artar, toplumsal ilişkileri gelişir, hayatı ve gerçekleri daha iyi anlar.

Kitaplar aynı zamanda bir milletin fikir ve kültür hazinelerini geçmişten bugüne taşıyan varlıklar olup milletlerin ilim ve fikir dünyasına açılan kapılarıdır.

Milletlerin geleceğini ancak yeni nesiller tayin eder. Yeni yetişen nesiller atalarının idealini, dilini, kültürünü, inanç ve imanını okur, anlar, duyar ve yaşayabilirse, milletinin gelecek kaderini güçlü tutar. O yüzden genç, yaşlı herkes okumalıyız ve bilgilenmeliyiz.

Kars Hayrat Vakfı İl Koordinatörlüğümüz tarafından düzenlenen "Aydınlık Yarınlara Kitap Okuma Yarışması Kars Ödül Töreni'nde" dereceye girenlere ödüllerini takdim ettik. Öylesine nitelikli, dolu ve güzel bir ekinliğin gerçekleşmesinde emeği geçenlere şükranlarımı sunuyorum.”

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum