Kars Valisi Türker Öksüz oyunu kullandı

Kars Valisi ve Belediye Başkan Vekili Türker Öksüz, oy kullanmak için geldiği okulda vatandaşlar gibi sıraya girerek sırasını bekledi.

Kars Valisi Türker Öksüz oyunu kullandı
14 Mayıs 2023 - 13:56


Kars Valisi ve Belediye Başkan Vekili Türker Öksüz, Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekili Seçimi için oyunu kullandı. Öksüz, oy kullanacağı Fevzi Çakmak Mahallesinde bulunan Cumhuriyet İlkokulu'na geldi. Bir süre sırada bekleyen Öksüz daha sonra 1041 No'lu sandıkta oyunu kullandı.

Oy kullandıktan sonra sadık görevlilerine kolaylıklar dileyen Öksüz, yaptığı açıklamada tüm annelerin Anneler Günü'nü kutlayarak, vefat edenlere de Allah'tan rahmet diledi.

Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekili Seçiminde vatandaşları oy kullanmaya devam eden Öksüz, “Seçim süresince sağlıklı, huzur ve güven içerisinde bir seçim yaşanması için her türlü tedbiri almış bulunmaktayız. İlimiz genelinde 727 sandıkta 185 bin 45 seçmenimiz sandık başında, tüm kolluk kuvvetlerimiz, kamu kurum ve kuruluşlarımız her türlü tedbiri almış bulunmaktadır. Seçimin güvenli bir şekilde tamamlanması için elimizden gelen gayreti göstereceğiz, tüm sandıklarda oy verme işlemi 08.00'da başladı ve sorunsuz devam etmektedir, kazasız belasız huzur ve güven içinde seçimi tamamlayacağız.” dedi.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum