KARS'TAKİ BİR OTELDE YANGIN ÇIKTI

Kars’ta iftar saatlerinde otelinin çatısı ve 4’üncü katı yanan vatandaş, saatlerce itfaiye ekiplerinin müdahalesini bekledi.

KARS'TAKİ BİR OTELDE YANGIN ÇIKTI
28 Mart 2024 - 12:32


Otelin sahiplerinden Erdal Okumuş, dört itfaiye aracının aynı anda söndürme çalışmalarına katılmasına rağmen uzman ekip olmadığı için otelin saatlerce yanmasına seyirci kalındığını söyledi. Erdal Okumuş “Bu yangını bir kişi söndürebilir mi? Ben yukarından geliyorum. Vallahi billahi yukarıda bir kişi var. Bir saattir yanıyor, ne belediyemiz ne de itfaiyemiz söndüremiyor. Göz göre göre otelimizin yanmasını seyrediyoruz. İtfaiye ekipleri nasıl müdahale edeceklerini bilmiyorlar.“ dedi. 

bilinmeyen bir nedenle çatı katı tutuşan otelin iftar saatlerinde yanmasıyla birlikte çevrenden geçen vatandaşlar söndürme çalışmalarına yardımcı oldu. Söndürme çalışmalarına katılan vatandaşlar, itfaiye uzman itfaiye ekibi ve ekipmanlarının olmamasından dert yandı. Rüzgarın etkisiyle giderek şiddetlenen yangın saatlerce devam etti. Yangın sırasında itfaiye ekipleri zaman zaman zor anlar yaşadı. Şehrin birçok yerinden dumanları görünen otel saatlerce yanmaya devam etti. Yaralı ve can kaybının yaşanmadığı yangın sonrası vatandaşlar itfaiyenin 4 katlı binanın çatı katına müdahale edecek teknik donanımın ve personelin olmadığından şikayet etti.

Öte yandan Kars Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ziya Polat, akşam saatlerinde çatı katında yangın çıkan ve itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürülen otelde incelemelerde bulunarak, bilgi aldı, geçmiş olsun dileklerini iletti.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum