Kars'ta 'FETÖ' operasyonu: 2 polis açığa alındı

Emniyet Genel Müdürlüğü'nden Kars İl Emniyet Müdürlüğüne gönderilen yazı doğrultusunda aktif görevde bulunan 2 emniyet mensubu açığa alındı.

Kars'ta 'FETÖ' operasyonu: 2 polis açığa alındı
30 Aralık 2023 - 10:32


Emniyet Genel Müdürlüğü KOM Başkanlığının dijital materyaller üzerinde yaptığı geriye dönük çalışmalar kapsamında FETÖ ile irtibat ve iltisaklı olduğu tespit edilen 445 aktif emniyet mensubunun 2’sinin Kars kadrosundan olduğu öğrenildi.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, silahlı terör örgütü FETÖ/PDY ile irtibatta olduğu tespit edilen 445 aktif emniyet mensubunun açığa alındığını duyurmuştu. Bakan Yerlikaya’nın sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Emniyet Genel Müdürlüğü KOM Başkanlığımızın dijital materyaller üzerinde yaptığı geriye dönük çalışmalar kapsamında; FETÖ ile irtibat ve iltisaklı olduğu tespit edilen 445 aktif emniyet mensubu açığa alındı. Bu şahıslar hakkında idari soruşturma açıldı” ifadelerini kullanılmıştı.

Emniyet Genel Müdürlüğü KOM Başkanlığı tarafından dijital materyaller üzerinde yapılan geriye dönük çalışmalar kapsamında FETÖ/PDY ile irtibat ve iltisaklı olduğu iddiasıyla açığa alınan 445 aktif emniyet mensubunun 2’sinin Kars Emniyet Müdürlüğü kadrosunda ve “komiser” pozisyonunda olduğu öğrenildi.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum