Kars Belediyesi'nden Kurban Bayramı tedbirleri

Kars Belediye Başkanlığı'nca Kurban Bayramı dolayısıyla bir takım tedbirler alındı.

Kars Belediyesi'nden Kurban Bayramı tedbirleri
23 Haziran 2023 - 15:07

Kars Valisi ve Belediye Başkan Vekili Türker Öksüz'ün talimatlarıyla Kurban Bayramı boyunca; temizlik, veteriner, itfaiye, zabıta ve ulaşım hizmetlerinde 24 saat esasına göre hizmet verilecek. Belediye, içme suyu şebeke ve kanalizasyon arızası gibi acil durumlar içinde bayram süresince nöbetçi personel görevlendirecek.

Alınan tedbirler çerçevesinde şehir merkezi ve mahalleler başta olmak üzere tüm cadde, sokak, yol ve kaldırımlarda temizlik çalışması ile mezarlıklar ve park-bahçelerde bakım ve genel temizlik çalışmaları yürütülecek.

Belediye tarafından belirlenen kurban kesim yerleri haricinde umuma açık ve kesime uygun olmayan yerlerde kurban kesimi yapılmayacak, umuma açık yerlerde hayvan kesimlerinin önüne geçilmesi için Zabıta Müdürlüğü'nce gerekli tedbirler alacak.

Kurban Bayramı süresince kurban atıkları belediye ekiplerince en kısa sürede toplanarak katı atık depolama alanına nakledilip uygun şekilde bertaraf edilecek.

Ayrıca belediye hizmetlerine ilişkin tüm istek ve şikayetler 153 numaralı Alo Zabıta hattından alınarak gereği yerine getirilecek.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum