KAFKAS Projesi Göz Doldurdu

Kars Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ziya Polat'ın öncülüğünde uygulamaya konulan eğitimde vizyon projemiz olan KAFKAS Projesi-"Okuyan Kars" ve "21’de36’ Kars Okuyor" projeleri kapsamında en çok kitap okuyan öğrenci ve velilere ödül verildi.

KAFKAS Projesi Göz Doldurdu
31 Aralık 2023 - 10:55



KAFKAS Projesi - "Okuyan Kars" ve "21’de36’ Kars Okuyor" Projeleri kapsamında Ödül Töreni düzenlendi.
En çok kitap okuyan öğrenci ve velilerin ödülleri Kars Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ziya Polat ve protokol üyeleri tarafından verildi.

KAFKAS Projesi - "Anadolu'nun Ritmi" Projesi kapsamında Kağızman Halime Arslan İlkokulu öğrencileri tarafından sunulan halk oyunları gösterisi izleyicilere coşkulu anlar yaşattı.

KAFKAS Projesi - "36 Genç Müzisyen" Projesi kapsamında Nasreddin Hoca Anaokulu tarafından hazırlanan ritim gösterisi büyük beğeni topladı.

KAFKAS Projesi - "36 Genç Müzisyen" Projesi kapsamında coskuyla izlenen Kars Fervzipaşa Ortaokulu öğrencileri tarafından sunulan halay-potpori gösterisinde Vali/Belediye Başkan Vekili Ziya Polat öğrencilerle halay çekti.

KAFKAS Projesi - "36 Genç Şair" Projesi kapsamında Hasan Harakani Anadolu Lisesi öğrencileri tarafından sunulan şiir dinletisi, duygusal anlar yaşattı.

KAFKAS Projesi - "36 Genç Müzisyen" Projesi kapsamında Kars Fen Lisesi ve Merkez İmam Hatip Ortaokulu öğrencileri tarafından sunulan müzik dinletileri büyük beğeni topladı.
Kars Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ziya Polat, KAFKAS Projesi-36 Genç Ressam Projesi kapsamında öğrencilerimizin yaptığı resimlerinden oluşan sergiyi gezerek, başarılı çalışmalarından dolayı öğrencileri tebrik etti.
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum