Dolar
40,8439
Euro
47,7183
© 2025 Kars Haber: Serhat Tv | Kars haberleri | Kars Son Dakika Haberler
Haber Yazılımı: Aladağ Bilişim

Yağbasan köyü 15.geleneksel buluşması

Kars’ın Sarıkamış ilçesinde Yağbasan köyü 15.geleneksel buluşması gerçekleşti.

Yayınlanma
Güncelleme
1 Dk Okuma Süresi


Türkiye’nin farklı illerinde yaşayan Yağbasan Köylüleri Sarıkamış Soğuksu mesire alanında bir araya geldi.
Programa, Sarıkamış Kaymakamı Enis Aslantatar ve eşi Sema Aslantatar, Sarıkamış Jandarma Komutanı Yüzbaşı Alim Burak Çelik ve eşi Çiğdem Burak Çelik, Yağbasan Köyü muhtarı Cihat Öztürk, Yağbasan Köyü Dernek Başkanı Erol Çakır, Başkan yardımcısı Ümit Urhan, Erenler Mahallesi muhtarı Ümit Çam ve Yağbasanlı köylüler katıldı.
Sarıkamış Kaymakamı Enis Aslantatar, gelen konuklara bu tür etkinliklerin birlik beraberliği pekiştirdiğini belirterek,”Yağbasan köyümüzün güzide insanları her yıl böyle güzel etkinlikler düzenliyor. Bu çok önemlidir. Dostluk, akrabalık bağları bir araya geldiğimizde daha güçlü hale gelir. Gelecek nesillere de örnek olur. Bu manada etkinliği düzenleyen başta muhtarımız Cihat bey ve emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. ”dedi.
Konuşmaların ardından davetliler sarıçam ağaçları içinde muhabbet etti, hasret giderdi. Program, yemek verilmesinin ardından çekilen halaylarla sona erdi.