Kars 20°C
Dolar
40,6268
Euro
46,9561
© 2025 Kars Haber: Serhat Tv | Kars haberleri | Kars Son Dakika Haberler
Haber Yazılımı: Aladağ Bilişim

Vali Polat, Mülki İdare Amirleri ile Veda Programında Buluştu

Kars Valisi Ziya Polat ve eşi Pınar Filiz Polat Hanımefendi, Mülki İdare Amirleri Atama Kararnamesi kapsamında başka illere atanan mülki idare amirleri ve aileleriyle Gazi Kars Polisevi’nde düzenlenen veda programında bir araya geldi.

Yayınlanma
Güncelleme
1 Dk Okuma Süresi

Programa; Vali Yardımcısı Muhammed Enes Çıkrık, Digor Kaymakamı Hasan Musab Okatan, Selim Kaymakamı Mubin Demirkıran, Susuz Kaymakamı Halis Hacıosmanoğlu ve ilde görev yapan diğer mülki idare amirleri ile aileleri katıldı.

Vali Polat, görev süreleri boyunca Kars’a verdikleri hizmetlerden dolayı tüm mülki idare amirlerine teşekkür ederek, yeni görev yerlerinde başarılar diledi. Polat konuşmasında, “İlimizde fedakârca görev yapan, vatandaşlarımızın huzuru ve refahı için büyük emek harcayan değerli meslektaşlarıma teşekkür ediyor, yeni görev yerlerinde üstün başarılar diliyorum,” ifadelerine yer verdi.

Veda programı, sohbet eşliğinde gerçekleşen yemek ve hatıra fotoğraflarının çekilmesiyle sona erdi.