Dolar
45,5979
Euro
53,0566
© 2026 Kars Haber: Serhat Tv | Kars haberleri | Kars Son Dakika Haberler
Haber Yazılımı: Aladağ Bilişim

Tekirdağ’da kadın doktor evinde ölü bulundu

Tekirdağ’da kadın doktor evinde ölü bulundu , En son ajansdan gelen bilgilere göre: Tekirdağ’ın Süleymanpaşa ilçesinde şehir hastanesinde görevli bir doktor evinde ölü bulundu. Edinilen bilgiye göre,

Yayınlanma
Güncelleme
1 Dk Okuma Süresi
Tekirdağ’da kadın doktor evinde ölü bulundu , En son ajansdan gelen bilgilere göre: Tekirdağ’ın Süleymanpaşa ilçesinde şehir hastanesinde görevli bir doktor evinde ölü bulundu.
Edinilen bilgiye göre, Tekirdağ Şehir Hastanesinde görevli doktor Aslıhan Uzun (49), Hürriyet Mahallesi’ndeki evinde ölü bulundu. Olay yerinde polis ekipleri ve savcılık incelemesinin ardından kesin ölüm sebebinin anlaşılması için doktorun cansız bedeni Adli Tıp Kurumuna sevk edildi.
Tekirdağ’da kadın doktor evinde ölü bulundu

Geniş bir şekilde, Tekirdağ’da kadın doktor evinde ölü bulundu başlıklı ajandan gelen haberin bilgisi verildi. Buna benzer daha fazla haberlere aşağıya kaydırarak görebilirsiniz.
Senin de fikrin var mı?

İlk yorumu sen yap! Düşüncelerini bizimle paylaş.