Dolar
45,4805
Euro
53,2591
© 2026 Kars Haber: Serhat Tv | Kars haberleri | Kars Son Dakika Haberler
Haber Yazılımı: Aladağ Bilişim

Sağanak Yağış Etkili Oluyor: Meteoroloji’den Sel Uyarısı

Kars’ta dün akşam saatlerinde başlayan sağanak yağış, sabahın ilk ışıklarıyla birlikte etkisini sürdürdü.

Yayınlanma
1 Dk Okuma Süresi

Meteoroloji 16. Bölge Müdürlüğü, yağışların aralıklarla devam edeceğini belirterek, sel ve su baskınlarına karşı vatandaşları dikkatli olmaları konusunda uyardı.

Kars kent merkezinde ve ilçelerinde etkili olan sağanak, yaşamı olumsuz etkiledi. Dün akşam saatlerinde başlayan ve gece boyunca aralıklarla devam eden yağmur, sabah saatlerinde de etkisini hissettirdi. Yağışa hazırlıksız yakalanan vatandaşlar zor anlar yaşarken, trafikte de yer yer aksamalar meydana geldi.

METEOROLOJİ’DEN KRİTİK UYARI
Meteoroloji 16. Bölge Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre; sağanak yağışların bölge genelinde bir süre daha yer yer kuvvetli şekilde devam etmesi bekleniyor. Ani sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı ve yağış anında kuvvetli rüzgar gibi olumsuzluklara karşı ilgililerin ve vatandaşların tedbirli olmasını istedi.

Senin de fikrin var mı?

İlk yorumu sen yap! Düşüncelerini bizimle paylaş.