Dolar
45,7820
Euro
53,2979
© 2026 Kars Haber: Serhat Tv | Kars haberleri | Kars Son Dakika Haberler
Haber Yazılımı: Aladağ Bilişim

Muğla’ya fırtına uyarısı

Muğla’ya fırtına uyarısı , En son ajansdan gelen bilgilere göre: Meteoroloji 4. Bölge Müdürlüğü Bölge Tahmin ve Uyarı Merkezi yaptığı açıklamada Muğla ve çevresinin 1 Şubat Çarşamba günü sabah saatler

Yayınlanma
Güncelleme
1 Dk Okuma Süresi
Muğla’ya fırtına uyarısı , En son ajansdan gelen bilgilere göre: Meteoroloji 4. Bölge Müdürlüğü Bölge Tahmin ve Uyarı Merkezi yaptığı açıklamada Muğla ve çevresinin 1 Şubat Çarşamba günü sabah saatlerinden itibaren fırtına etkisine gireceği açıklandı.
Meteoroloji yaptığı açıklamada, “Yapılan son meteorolojik değerlendirmelere göre Muğla çevrelerinde rüzgarın, 01.02.2023 Çarşamba günü sabah saatlerinden itibaren kuzey ve kuzeybatı yönlerden fırtına (62-74 km/sa) şeklinde esmesi bekleniyor. Fırtınanın, Çarşamba günü akşam saatlerinden itibaren etkisini kaybedeceği tahmin edildiğinden, ağaç ve direk devrilmesi, çatı uçması ve ulaşımda aksamalar gibi meydana gelmesi muhtemel olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olması gerekmektedir” denildi.
Muğla’ya fırtına uyarısı

Geniş bir şekilde, Muğla’ya fırtına uyarısı başlıklı ajandan gelen haberin bilgisi verildi. Buna benzer daha fazla haberlere aşağıya kaydırarak görebilirsiniz.
Senin de fikrin var mı?

İlk yorumu sen yap! Düşüncelerini bizimle paylaş.