
Özellikle trafikte seyreden sürücüler, düşük görüş mesafesi nedeniyle kontrollü ilerlemek zorunda kaldı. Güvenli ulaşım sağlamak isteyen sürücüler, araçlarının far ve sis lambalarını yakarak yollarda ilerledi.
Yoğun sisle birlikte hava sıcaklıklarında da belirgin düşüş yaşandı. Sabah saatlerinde dışarı çıkan vatandaşlar soğuk havadan korunmak için atkı, mont ve kalın kıyafetler kullandı.
Kent genelinde gece saatlerinde etkili olan soğuk hava nedeniyle park halindeki araçların camları da buz tuttu. Sabahın erken saatlerinde yola çıkan sürücüler, araçlarının camlarındaki buzları temizledikten sonra hareket edebildi.
Yetkililer, özellikle sisin yoğun olduğu bölgelerde sürücülerin hızlarını düşürmeleri, takip mesafesini korumaları ve ani manevralardan kaçınmaları konusunda uyarılarda bulundu.

Buğra Ertaş; gazeteci kimliği, güvenilir habercilik anlayışı ve derinlemesine editoryal uzmanlığıyla dijital dünyada doğruluk ve şeffaflığın öncüsüdür.







İlk yorumu sen yap! Düşüncelerini bizimle paylaş.