Dolar
46,7878
Euro
53,5721
© 2026 Kars Haber: Serhat Tv | Kars haberleri | Kars Son Dakika Haberler
Haber Yazılımı: Aladağ Bilişim

Karslı Atletlerden Türkiye Şampiyonası'nda Madalya Yağmuru

İzmir'de 3-5 Temmuz 2026 tarihleri arasında düzenlenen U23/Büyükler Türkiye Atletizm Şampiyonası'nda Karslı sporcular önemli başarılara imza attı.

Yayınlanma
1 Dk Okuma Süresi

Şampiyonanın ilk gününde kadınlar 1500 metre yarışında piste çıkan Tuğba Toptaş, rakiplerini geride bırakarak Türkiye şampiyonu oldu. Aynı yarışta Bahar Yıldırım ise ikinci olarak gümüş madalya kazandı.

İkinci gün 800 metre yarışında mücadele eden Tuğba Toptaş, başarılı performansını sürdürerek Türkiye ikinciliğini elde etti ve organizasyonu iki madalya ile tamamladı.

Şampiyonanın son gününde ise U23 Erkekler 5000 metre yarışında yarışan Utku Göler, finiş çizgisini üçüncü sırada geçerek bronz madalyanın sahibi oldu.

Kars Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, şampiyonada önemli dereceler elde eden sporcuları tebrik ederek, başarılarında büyük emeği bulunan antrenörler Bahattin İnce ve Kemal Yıldırım'a teşekkür etti. Müdürlükten yapılan açıklamada, sporcuların gösterdiği üstün performansın Kars adına gurur verici olduğu belirtilerek, başarılarının artarak devam etmesi temennisinde bulunuldu.

Senin de fikrin var mı?

İlk yorumu sen yap! Düşüncelerini bizimle paylaş.