Dolar
44,6573
Euro
52,1255
© 2026 Kars Haber: Serhat Tv | Kars haberleri | Kars Son Dakika Haberler
Haber Yazılımı: Aladağ Bilişim

Kars’ın Sultanları Karadeniz’de Fırtına Gibi Esti

Kars Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesindeki yurtlarda kalan öğrencilerden oluşan voleybol takımı, Karadeniz Yurtlar Şampiyonası’nda tarihi bir başarıya imza attı. Turnuva boyunca rakiplerine set bile vermeyen Kars ekibi, kupayı şehre getirdi.

Yayınlanma
1 Dk Okuma Süresi

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından düzenlenen Karadeniz Yurtlar Şampiyonası’na damga vuran taraf Kars Yurtları voleybol takımı oldu. Turnuva süresince sergiledikleri üstün performansla dikkat çeken sporcular, rakiplerini tek tek mağlup ederek kürsünün en üst basamağına çıktı.

İL MÜDÜRÜ BAŞKÖYLÜ: "YENİLGİ NEDİR BİLMEDİLER"
Elde edilen şampiyonluk sonrası büyük gurur yaşadıklarını ifade eden Kars Gençlik ve Spor İl Müdürü Mehmet Başköylü, sporcuları tebrik etti. Başköylü yaptığı açıklamada, "Yurdumuzun yiğit kızları turnuvada yenilgi nedir bilmeden, rakiplerine set dahi vermeden fırtına gibi esip geçti. İşte güç, işte irade, işte zafer! Göğsümüz kabarık, yüreğimiz coşku dolu. Bu başarıda emeği geçen tüm sporcularımızı ve teknik ekibimizi yürekten kutluyorum" dedi.

Kars'a büyük bir sevinçle dönen şampiyon takımın, önümüzdeki süreçte Türkiye finallerinde şehri temsil etmesi bekleniyor.

Senin de fikrin var mı?

İlk yorumu sen yap! Düşüncelerini bizimle paylaş.