Dolar
42,6139
Euro
49,6640
© 2025 Kars Haber: Serhat Tv | Kars haberleri | Kars Son Dakika Haberler
Haber Yazılımı: Aladağ Bilişim

Kars’ta Gıda Girişimciliği

Kars'ta özellikle kırsal bölgelerde ikamet eden gençlerin yüksek katma değerli süt ürünleri üretimi ve gıda girişimciliği eğitimlerine erişmesini sağlamayı hedefleyen ‘Kars’ta Gelecek Var’ projesi devam ediyor.

Yayınlanma
Güncelleme
1 Dk Okuma Süresi


Projede “Temel Peynircilik”, “Gravyer Ustalığı” ve “Peynir Olgunlaştırma Yöntemleri” teknik eğitimleri verilirken kapsamlı bir Gıda Girişimciliği eğitimi ile de Kars’ta yaşayan gençlerin girişimci yönlerinin ortaya çıkması hedefleniyor.

Kırsal Bölge Genç Güçlendirme Programı kapsamında T.C. Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından desteklenen ve İNGEV tarafından yürütülen projede, başarılı olan katılımcılara, iş kurma desteği de sağlanarak gençlerin girişimci olma yolunda desteklenmesi amaçlanıyor.

Yorumlar (0)

Yorum Yap

0 / 1000 karakter
Kaydırarak Doğrula
Küfür, hakaret, link paylaşımı ve spam içeren yorumlar yayınlanmayacaktır. IP adresiniz kayıt altına alınmaktadır.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu sen yap!

İlk yorumu sen yap! Düşüncelerini bizimle paylaş.