Sarıkamış'ta düzenlenen voleybol turnuvası, final karşılaşmasının ardından sona erdi. Tanyeri Voleybol Takımı, Jandarma Voleybol Takımı'nı mağlup ederek şampiyonluğa ulaştı.
Sarıkamış Voleybol Turnuvası Tamamlandı
Sarıkamış Belediyesi'nin desteğiyle, kayak ve snowboard eğitmenleri Taner Kildiş ve Emin Yıldırım'ın organizatörlüğünde gerçekleşen turnuvaya 12 takım katıldı. Kafkas Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Spor Salonu'nda oynanan maçlar büyük bir rekabet içinde geçti.
Tanyeri Voleybol Takımı Şampiyon
Finalde Jandarma Voleybol Takımı ile karşılaşan Tanyeri Voleybol Takımı, rakibini 3-0 yenerek turnuvanın şampiyonu oldu. Turnuvada Jandarma Voleybol Takımı ikinci, Sert Servis takımı ise üçüncü sırayı aldı. Dereceye giren takımlara kupa, madalya ve çeşitli ödüller takdim edildi.
Kaymakam ve Belediye Başkanından Açıklamalar
Final maçını izleyen Sarıkamış Kaymakamı Enis Aslantatar, Sarıkamış'ın spor kültürüne vurgu yaparak, "Sarıkamış geçmişten bugüne sadece kayakta değil, güreş, voleybol, basketbol, futbol ve atletizm gibi birçok spor dalında başarılar elde etmiştir. Bu tür organizasyonların devam edeceğine inanıyorum" dedi. Sarıkamış Belediye Başkanı Serdar Kılıç ise turnuvanın fair play çerçevesinde tamamlanmasından duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Sarıkamış'ta spor faaliyetlerine büyük önem veriyoruz. Gençleri spora teşvik edecek projelerimizi hayata geçireceğiz ve Sarıkamış'ı spor kenti yapacağız" şeklinde konuştu.
Final karşılaşmasına Sarıkamış Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Bülent Yıldırım, çeşitli kurum amirleri, öğrenciler ve çok sayıda vatandaş katılım gösterdi.


Yorumlar (0)