DEM PARTİ BELEDİYE BAŞKAN ADAYLARI KENTTE İLGİYLE KARŞILANIYOR

Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi Kars Belediye Başkan adayları Arzu Savaş Derman ve Kenan Karahancı seçim çalışmaları kapsamında birçok kurum ve esnafı ziyaret etti.

DEM PARTİ BELEDİYE BAŞKAN ADAYLARI KENTTE İLGİYLE KARŞILANIYOR
08 Mart 2024 - 09:23


Adaylar, gittiği her kurum ve esnaf ziyaretinde büyük bir ilgiyle karşılandı.
Belediye Başkan Adayları, dün Kars Şeker Fabrikası ziyareti sırasında çalışanlarla sohbet edip sorunlarını dinledi, ardından da birlikte tabldot yemek yediler. Başkan adayı Kenan Karahancı ziyaretleri kapsamında Kafkas Üniversitesi bünyesinde bulunan Tıp Fakültesi, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, Veterinerlik Fakültesi, akademik kadrosu ile bir araya geldi. Görüşmede özellikle akademik işbirliği çalışmaların da karşılıklı olarak ortak bilimsel çalışmalar yürütülmesi konusunda karşılıklı bilgi alışverişinde bulunuldu.
Üniversite ziyaretinde ayrıca, öğrenciler de ziyaret edilerek onların sorunları dinlendi. Öğrenciler, yaşamış oldukları ulaşım, barınma, beslenme ve su gibi başlıca temel ihtiyaçlarını dile getirerek çözülmesi için çağdaş yaşam koşulların sağlanması konusunda taleplerini dile getirdiler.
Başkan adayı Arzu Savaş Derman ise, "8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü" programı kapsamında başta Dağpınar Beldesi olmak üzere Digor ve Sarıkamış İlçeleri'nde partililer tarafından düzenlenen etkinliğe katıldı. Kadınlarla buluşan Derman, burada "kadın emeğinin girdiği her yerde başarı vardır.  Kadınlarda korkan iktidarlar, asla emekten yana olmazlar. Biz, kadından, emekten, haktan ve hukuktan yana bir tavır sergiliyoruz. Kadın haklarını sonuna kadar savunduk, savunmaya devam edeceğiz." dedi.
Günlük olarak düzenli çalışmalarını devam ettiren Derman ve Karahancı, 
yoğun programlarına rağmen ulusal ve yerel radyo ve TV programlarına katılıyor.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum