Asırlık lezzet için kazanlar imece usulü yakılıyor

Kars, Ardahan, Ağrı ve Iğdır yöresinde, yüzyıllardır kahvaltı sofralarını süsleyen çeçil peyniri, geleneksel yöntemlerle üretilmeye devam ediliyor.

Asırlık lezzet için kazanlar imece usulü yakılıyor

Kars, Ardahan, Ağrı ve Iğdır yöresinde, yüzyıllardır kahvaltı sofralarını süsleyen çeçil peyniri, geleneksel yöntemlerle üretilmeye devam ediliyor.

23 Temmuz 2020 - 09:27 - Güncelleme: 23 Temmuz 2020 - 09:32

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

şutbetsekabetmariobetdinamobetBetparkyuubetmarsbahismeritkingholiganbetcasibomjojobet2024beonbet1xbetbetciomobilbahisbetturkeyPiabetvdcasino twitterbetebetbetist twitterbetonbet twitterimajbetonwinpusulabetmostbet <